Aktywne Wpisy

Catmmando +220
#allegro Czy wy jesteście normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najważniejsze cechy oferty dzięki którym wiadomo co się kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
Pobierz
brazowooka_eM +199
źródło: GTA-Vice-City-2
Pobierz

Myślę, że warto przeczytać i zastanowić się wybierając operatora. Nic więcej nie będę pisał, bo nie chcę dostać pozwu ¯\_(ツ)_/¯
Pozdrawiam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tagi dla zasięgu: #tmobile #orange #play #plus #promocje #internetmobilny
Tak bo tmobile zapłaciło wcześniej 4 mld za koncesje do nadawania na odpowiednich falach i mogli to odliczyć od podatku w ciągu 4-5 lat, w 2021 zapłacili >150mln cit.
Bylo juz tlumaczone dużo razy ale widzę ze clickbaitowe tytuły nadal w formie
@PlusCzyMinus: Inni operatorzy nie kupowali?¯\(ツ)_/¯ Zamiast narzekać na to, że władza nic nie robi, może czas zacząć wybierać portfelem, szczególnie, gdy oferta jest zbliżona ¯\(ツ)_/¯
@PlusCzyMinus: xDxDxD ...więcej xDxDxD Właśnie o to chodzi, skoro prawo nie działa, to może konsumenci powinni się zastanowić i wspierać firmy, które mniej agresywnie się optymalizują podatkowo. Nie wiem tylko po co to tłumacze, skoro nic nie zrozumiesz, bo xDxDxD ¯\_(ツ)_/¯
@PlusCzyMinus: Co ma jedno z drugim wspólnego?¯\(ツ)_/¯ Ja mówię o perspektywie konsumenta, któremu może się to nie podobać i może uwzględnić ta informację w procesie
Firma zapłaciła 4 mld czyli prawie połowę rocznych przychodów za prawo do nadawania na różnych częstotliwościach, teraz agresywny Janusz się burzy ze polskie prawo zezwala na odliczenie tego od podatku cit w ciągu kolejnych 5 lat. oki czyli jak rozumiem Ty byś z takiego prawa skorzystał, ale ze inni więcej zarabiają to oni już nie mogą xD
To nie tylko koszty częstotliwości (swoją drogą zbliża się kolejna, ale ten rząd nie potrafi jej rozpisać), ale też budowy i konserwacji nadajników.
Dodatkowo każdy z tych operatorów zatrudnia armię pracowników i musi zapewnić pewien stopień dostępności archaicznej w dzisiejszych czasach metody kontaktu, a mianowicie infolinii - wskaźnik ten zwany SL jest kontrolowany przez UKE.
Podsumowujac: ZPP to debile, którzy najprawdopodobniej
@Clear: I robią to pro bono? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie tylko koszty częstotliwości (swoją drogą zbliża się kolejna, ale ten rząd nie potrafi jej rozpisać), ale