Aktywne Wpisy

MLeko29 0
Co może być czeskie?
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada

Wypoks +7
RZECZY, KTÓRE MOGŁEM ZROBIĆ WCZEŚNIEJ
W tym wątku piszemy o rzeczach, które mogliśmy zrobić w życiu wcześniej, ale byliśmy głupi i nie wiedzieliśmy, albo po prostu byliśmy leniwi lub rozproszeni innymi rzeczami.
Ja zaczynam
Mogłem
W tym wątku piszemy o rzeczach, które mogliśmy zrobić w życiu wcześniej, ale byliśmy głupi i nie wiedzieliśmy, albo po prostu byliśmy leniwi lub rozproszeni innymi rzeczami.
Ja zaczynam
Mogłem

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)
https://myanimelist.net/manga/1153/Narutaru__Mukuro_Naru_Hoshi_Tama_Taru_Ko
Największe oszustwa w historii ludzkości:
3. Istnieje Czupakabry
2. Obcy w Area 51
1. Opening Narutaru
Tym razem manga zamiast anime. Dlaczego? Seria ma problemy z koherencją, jest niskobudżetowa i drętwawa, niesamowicie spłyca, urywa się w połowie historii oraz jest poszatkowana i ocenzurowana. Mimo wszystko spełniła swoją rolę - zanurkowałem w mandze. A za tak trollerski opening powinien być jakiś Oskar.
Mamy tutaj historię 11-letniej dziewczynki, która podczas wizyty u babci znajduje baśniowego stworka, który wygląda jak rozgwiazda i ma pocieszne googly eyes. Wkrótce poznaje nowych przyjaciół, którzy też mają takie pocieszne stworki i razem przeżywają mnóóóóóóóóóstwo przygód (。◕‿‿◕。) Przeżywają to słowo klucz, albowiem pierwsza śmierć nadchodzi całkiem szybko.
Nie jest to jakieś lame gore w stylu stworki ożywają i zaczynają zjadać swoich właścicieli. Nic z tych rzeczy, to są najcudowniejsze i najwierniejsze stworzonka, których jedynym celem jest chronić i pomagać swoim ludzkim przyjaciołom, podać pomocną dłoń czy podsunąć kawałek ostrej blachy, który można umieścić w ciele drugiego człowieka, a akurat nie ma pod ręką. Takie to są zuchy.
Manga przyjmuje formę cebuli. Kolejne strony to kolejne warstwy dziecięcej niewinności, które są zdzierane z naszych bohaterów, aż zostają z nich puste wraki. Zaczynamy gdzieś w okolicach pokemonów, a kończymy na takich atrakcjach jak:
Mamy więc zawartość Liveleak-podobną w kontekście wydarzeń Evangeliopodobnych, przemieszaną z jakąś niezwykle niezdrową fascynacją autora bronią oraz sprzętem wojskowym. Oczywiście są tytuły, które przepychają granicę w kategorii "chore g---o" zdecydowanie dalej, ale zazwyczaj nie robią tego w ramach podstawówki. Czy są tu jacyś fani Made in Abyss? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1643392837T5NQ0Do8Y1di6gFmgG5NS1.jpg
Pobierzźródło: comment_1643395893XrJmrBXigcBFFEoTIESzzW.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=e9U588iNwIw
Zabawna sprawa... Jak autor postanowił napisać komiks o kolarstwie, to nie doczekał się nawet pełnego fan-tłumaczenia, a też jest dobry.
Opening Death Parade ( ͡° ͜ʖ ͡°)