Aktywne Wpisy
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
No i się zaczęło kłapanie ryjami lewaków:
- wywalić religię ze szkół
- wywalić 500+
- posadzić kaczkę i obajtka
- porzucić zakaz handlu w niedzielę
- zalegalizować aborcję
- zalegalizować związki partnerskie
... a jeszcze nawet nie wyszedłem z pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #heheszki #bekazprawakow
- wywalić religię ze szkół
- wywalić 500+
- posadzić kaczkę i obajtka
- porzucić zakaz handlu w niedzielę
- zalegalizować aborcję
- zalegalizować związki partnerskie
... a jeszcze nawet nie wyszedłem z pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #heheszki #bekazprawakow
Po 1 nigdzie byście nie uciekli, bo zamknęliby granice, lotniska, stan wojenny oznaczałby paraliż całej Polski
Po 2 fakt, że jeszcze nic się nie wydarzyło, a wy już snujecie plany o ucieczce z własnego kraju, świadczy tylko o tym, że waszym żonom ktoś musi twardym siurkiem pomagać, bo wasz jest jak velvet - miękki jak aksamit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po 3 konflikt na Ukrainie nie oznacza, że zaraz czołgi wjadą do Warszawy, byłby to scenariusz niczym z filmu i raczej nikomu się III wojna światowa nie opłaca
Po 4 nikt z nas nie chce zginąć z rąk jakiegoś kacapa w bezsensownej wojnie o cudzy interes, ale wypadałoby zachować minimum godności i nie robić z siebie wielkiego męczennika, że ty nie po to w swoim korpo zarabiasz na sojowe latte i wegańskie perfumy, żeby o losy kraju się martwić.
Po 5 argument, że nigdy nie wstawiłbyś się za własnym krajem, nawet kiedy zostałby zaatakowany przez Rosję, bo (uwaga) RZĄDZIŁ NIM PIS, to jest już jawny pokaz głupoty i ojkofobii
Dziękuję za uwagę.
#ukraina #rosja #wojna #niebieskiepaski #oswiadczenie #afera #bekazpodludzi #wojsko #heheszki #takaprawda
Po 2 nikomu nie narzucam walczyć. Piszę, byście minimum godności zachowali i nie oznajmiali całemu światu, jaką kupę dużą macie w majtkach
W imię czego ma walczyć za kraj zwykły obywatel, któremu się w tym kraju od zawsze żyje zle? Może ma zostawić rodzine, pokazać ze ma tzw jaja i walczyć zgodnie z rozkazami polityków którzy za jego ciężko wypracowane pieniądze maja luksusy i na wojnie
Też nie chcę wojny, nie chcę ginąć, ale nie postuję tyakich obsrańczych postów
@Sok_Mandarynkowy: Ja się uczepię samootu jak w Kabulu xD
@Sok_Mandarynkowy: Raz, że przed atakiem Rosja musiałaby sporo wojska zgromadzić, a to by im dużo czasu zajęło i byłaby panika w mediach na długo przed atakiem (Polska to nie Gruzja, że 1000 żołnierzy i 2 czołgi wystarczą), dwa że Polska jest w Schengen i zanim by zamknęli granice, to by 2 tygodnie o tym gadali.
Chyba jedynie duma z mądrych przodków xd