@Vladimir_jebievdenko pytam bo bardzo często latwo się to mocuje do fabrycznych stelaży. I nie trzeba mocować dodatkowego szpeju. Tak miałem w tenerze. Ale jiz do gieesa musiałem niestety kupić coś podobnego do tego co pokazałeś botam są dość dziwne i krzywe :)
@bocznica: nic jak latałeś po dołkach nie luzowało sie i nie zsuwało? obawiam sie ze torba może i będzie siedziała na tych stelażach od kufrów zwykłych ale po kilki km na szuterku zacznie sie obsuwać. u mnie trochę średnio wypadają te stelaże do tej torby, mógłby byc trochę wyższe...
@Vladimir_jebievdenko właśnie takie miałem. Nic się nie luzuje, wszystko ok. Moim zdaniem zamontuj sobie w garazu i sprawdz bo do takiego ksztaltu stelazy plyta raczej niepotrzebna. Zaraz znajdę jakąś fotke.
@Vladimir_jebievdenko ja te mam już pare lat. Na razie starczą. Znam mamuty (znajomi mają) i wyglądają bardzo zacnie. Sposob mocowania analogiczny. Nowe od 21b są już inaczej mocowane, mają takie języki i szybciej się je zapina.
@Vladimir_jebievdenko: wczoraj je montowałem więc nie wiem jeszcze jak się to zachowuje w trasie ale wyglądają bardzo solidnie, wymiary płyty masz na stronie red mamuta
źródło: comment_16433016853lu9lUHjeVok7gFCNODknx.jpg
Pobierz@bocznica: nic jak latałeś po dołkach nie luzowało sie i nie zsuwało? obawiam sie ze torba może i będzie siedziała na tych stelażach od kufrów zwykłych ale po kilki km na szuterku zacznie sie obsuwać. u mnie trochę średnio wypadają te stelaże do tej torby, mógłby byc trochę wyższe...
źródło: comment_1643313783hvYCn46gT5BmjDN3meYd22.jpg
Pobierzźródło: comment_1643314271vhJ8NJUIq3Ep4Ll7hJCIZ0.jpg
Pobierzźródło: comment_1643347985noKVumKsvxVNYUHpx9RTRa.jpg
Pobierz