Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BladyDG: Ale jaka pandemia chłopie, ta co już drugi rok trwa, a miało być tylko 2 tygodnie? Widać że to wszystko cyrk i ludzi trzymaja w domach jak owce w zagrodzie. Najlepsze jest to, że gdyby test był robiony do roboty to by negatywny wyszedł xD
  • Odpowiedz
@BladyDG przecież w Polsce jest dużo luźniej niż za granicą. Po prostu przy omikronie testy wychodzą często fałszywie dodatnie gdy jest zdrowy lub jako wynik niejednoznaczny gdy ktoś ma objawy. Bez sensu że robił ten test po prostu
  • Odpowiedz
@zawszespoko: Przed pandemią, to chyba logiczne :) ale nie ze względu bycia antyszczepionkowcem, chociaż w myśl nowomowy i mądrości etapu to podobno nim jestem, ale nie o tym. Nie bywam za granicą, bo boję się latać, także pole manewru mam ograniczone jak chodzi o podróże. Owszem jest sielanka, w sensie zamordyzmu, bo tego akurat u nas nie ma, aż w takim stopniu. Jest zwijana, kolejnych fal już nie będzie bo
  • Odpowiedz
@javelin: dlatego piszę, że wszystko się zwija po tej mitycznej piątej fali, u nas też to nastąpi. Prawda jest taka, że ile testów wykonasz, tyle będziesz miał fal, a u nas testują na potęgę, więc jedziemy na grubo z wynikami. Czym przykryć pegasusy i resztę jak nie korona. Dobra mniejsza z tym, każdy ma wyrobiony pogląd na sytuację, nie dyskutujemy o tym bo to nie ma sensu. Także ja się
  • Odpowiedz