Aktywne Wpisy
Nobody32 +512
Co do tej afery z #giftpol, to pokazuje ona świetnie podejście do pracy ludzi 20-35 lat a 40+. Nasi rodzice/dziadkowie byli nauczeni, że szef to pan i koniec. Dzisiaj starsze pokolenie mówi, że młodym się w dupach poprzewracało, bo mają czelność czegoś żądać. A chodzi dokładniej o traktowanie pracownika jak człowieka i przestrzegania prawa pracy. I wiecie co? I bardzo dobrze. Młode pokolenie idealne nie jest, ale przynajmniej nie daje się
dawig123 +10
Szczerze, nie umiem zrozumieć tej całej dramy, nie jestem fanm polskich szefów ale gen Z jest coraz śmieszniejsze XD CO jest złego w tym zwolnieniu? Laska nie sprawdziła się, już w 1 dniu szef zobaczył, że tu nie ma potencjału na działanie wobec czego poczuł się urażony (na rozmowie obiecywane złote góry) - czego byscie GENZWYKOPKI oczekiwali? Że szef bedzie placil nieefektywnemu pracownikowi? Że poprosi o zgodę na to, czy panne może
Do czarnolistowania: #lowfatderp
#lowfat #highcarb #gotujzwykopem #jedzzwykopem
@Zgrywajac_twardziela: Requiescat in pace. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@hoszin: Jeśli moją publikowaną dietę nazywasz "keto", to nie. Jeśli masz na myśli faktyczne keto (takie czy inne, na którym rzadko bywałem), to tak.
@eiaculatiopraecox: Nie wiem, co masz na myśli. Nawet miesiąca tak nie jem, co za konkluzje mogę mieć?
@anonymous_derp: Interesuje mnie wpływ na ogólne samopoczucie, jakieś zauważalne zmiany w rytmie dobowym czy "ilości energii" w ciągu dnia głównie w odniesieniu do diety HF. Jakiś wpływ na zmianę percepcji?
@eiaculatiopraecox: Brak. ¯\_(ツ)_/¯
@M83_: Co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@slackbot: Nie jestem pewien w jaki sposób miałbym to "pokazać". Ekstrahować eterycznie tłuszcz z duplikatu tego, co zjadłem? ¯\_(ツ)_/¯
Zakładam do 10% EE. To wychodzi być może około 27g, choć wydaje mi się, że często jest znacznie mniej.
@slackbot: Podchodzę do tego inaczej. Jem przede wszystkim produkty, które mają mniej niż 10% energii z tłuszczy (przynajmniej wg szacunków producentów, itp), ewentualnie rzeczy, które mają trochę więcej, ale nie są jednocześnie czymś, co mógłbym znacznie przejeść (np. filet z kurczaka).
@MojWlasciciel: A nie widać?