Wpis z mikrobloga

#plus #plush #a2mobile #otvarta #smartfon

Czołem Mirki/Mirabelki, wujostwo za 2 abonamenty w Plusie płaci bodaj 80 zł, mają tam no limity rozmów, SMS i nie wiem czy... aby nie tylko 5 GB neta (im i tak wystarczy, ale nie o to chodzi, bo to "złodziejstwo" jest patrząc na inne oferty). Gdzie ich przenieść (?), jedyny warunek zasięg/nadajniki Plusa.

Generalnie czy to Otvarta z ofertą "O! Korzystna! 5G" za 18,99 zł czy Plush z ofertą "Duet" za 20 zł/mies., wszystko wygląda podobnie. Nieco gorzej przedstawia się oferta a2mobile (m.in. mniej neta). Gdzie najlepiej migrować, żeby to działało jak trzeba (podobnie jak w Plusie, skoro jadą na ich nadajnikach), obsługa klienta była ogarnięta? Wydaje mi się, że Plush będzie najlepszym wyborem, nie mylę się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@waciak: dziewczyna ma otvartej, ja mam w plusie, miałem w a2mobile jeszcze jakiś czas temu. Wszystko śmiga na zasięgu plusa jak większość operatorów wirtualnych. Bez żadnych problemów. Obecnie najtaniej jest w otvarta zdaje się.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@waciak: wypowiadasz umowę z opcją przejęcia na kartę, żeby nie stracić numery, a potem przechodzisz na abo w plush dla duetów..
  • Odpowiedz