Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
3500 brutto na start w supportdesk w #katowice brać czy nie brać? No kurde to na początek jakieś 800zł brutto mniej niż zarabiałem do tej pory i nie wiem :(
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MrPickles: miałem nadzieję na więcej, taka oferta na okres próbny, potem więcej, ale nie wiem o ile. Zaczepiłbym się, aby potem ewentualnie moc iść wyżej
  • Odpowiedz
@tomek_27: Unilevera w Kato na chorzowskiej już w zasadzie nie ma. Przejął ich Genpact, robią to samo. Więc jeśli interesuje Cię ścieżka IT to szukaj w tej dziedzinie, jeśli chodzi o hajs i umiesz inne obce języki poza angielskim to startuj na stanowiska do Genpact, Honeywell, Capgemini, PwC, DAZN itd - dostaniesz więcej niż 3,5 brutto. Chyba ze jesteś totalny swieżak, nie umiesz excela, i nic poza angielskim na B2
  • Odpowiedz
  • 0
Witam znawców. A jakie korpo polecacie pod kątem transportu lub szerzej czyli logistyki? :p
  • Odpowiedz
@tomek_27: No to właśnie tak wyglada rynek- jak jestes świeżak, umiesz excela i tylko angielski go tak zaczynasz.
Masz inne skille potrzebne na tym stanowisku, język, albo doświadczenie to znajdziesz lepiej.
Masz jakiś background techniczny? Szkolenia, certyfikaty? Capeć w PL to nie jest branża IT tylko shared services
  • Odpowiedz
@tomek_27 4k jest po pol roku, ale fakt, szalu ta kwota nie robi, ostatnio podniesli dodatek nocny z 3 na 15 zl za kazda godzine, no ale o zwyklych podwyzkach cisza jak na razie
  • Odpowiedz
@tomek_27: nie brzmi to jakos rewelacyjnie ale wystarczy zebys sie tam zaczepił. Jak sie wdrożysz to wpadną jakies dodatkowe zmiany, nadgodziny, i juz wyplata bedzie lepsza. Jak zobaczą że coś ogarniasz i nie trzeba po Tobie poprawiać to dalej bedzie z górki. Możliwości i perspektywy są o wiele lepsze niz w innych branżach. Jak okaże się że ogarniasz nie tylko procesowo ale też jakieś techniczne tematy to bedzie jeszcze lepiej.
  • Odpowiedz