#anonimowemirkowyznania Tak to znowu ja. 30-latek z mieszkaniami, nowym samochodem i oszczędnościami po dobrych studiach i dobrej pracy. Oczywiście mimo tego mając tak pokaźny zasób przyszłościowy nadal nie mogę znaleźć dziewczyny. Na jeden z postów wcześniej odpisała mi jedna różowa. I napisała mi, że mam niską inteligencję emocjonalną. A jaką inteligencją emocjonalną charakteryzują się rolnicy? Ci którzy nie mają matury? Ci którzy ukończyli studia humanistyczne? Śmieszy mnie to a potem taką różowa spłaca kredyt przez 30 lat na mieszkanie z takim "zaradnym mężczyzną" zwłaszcza kiedy ja nie mam żadnych zobowiązań i mam już drugie mieszkanie. Zarobki pozwalają mi na to, że nie muszę brać kredytu a co za tym idzie - oddawać połowy kwoty kredytu dla banku. Ale kiedyś od jednej różowej słyszałem, że ona woli pracować w Żabce, bo coś się dzieje za 2000 niż jako programistka za zdecydowanie większe pieniądze gdzie czasem jest coś do zrobienia XD. No ale takie to myślenie jest niektórych różowych. Czasami odnoszę wrażenie, że na rynku jest mi trudniej niż przegrywom oraz innym przegrywopodobnym wytworom którzy w teorii obiecują piękne życie. Ja nie muszę tego obiecywać. Przez co jestem gorszy. Odnoszę również jeszcze wrażenie, że zarabiając 10.000 dam dziewczynie 400zł będę gorszy od tego który zarabia 2.000 a da dziewczynie 500zł. Przez co wybierze tego który mniej zarabia. Ale to ja na tym zyskuję. Wolicie faceta który Wam w teorii gwarantuje cudowne życie a w praktyce okazuje się, że ściemniał? To tak róbcie.
ElfickaLama: @De_Fault: no właśnie problem jest w tym, że przyklejana mi jest łatka jakiegoś przegrywa i nieudacznika! A ja mówię, że ze mną jest wszystko jak najbardziej ok - jestem super szczęśliwy ze swojego życia które kocham po stokroć i wielokroć! Jednakże wpis miał na celu dowiedzieć się dlaczego kobiety wolą bardziej nieudaczników niż ludzi sukcesu? To jest jedyne pytanie? Powinny wypowiadać się różowe paski a nie osoby które
ŚwietlistyRogal: @AnonimoweMirkoWyznania: ale jaki wysryw??? Ja uważam to za jak najbardziej normalny post! Chyba, że wiesz dlaczego kobiety wybierają przegrywów a nie wygrywów?
@AnonimoweMirkoWyznania nie, nie wolą nieudaczników od ludzi sukcesu. Przynajmniej nie takie jest kryterium. Za to jeśli wolą kogoś innego (nieudacznika), mimo że jesteś "człowiekiem sukcesu", to coś musi być z Tobą nie tak
CzarodziejskaLama: > Za to jeśli wolą kogoś innego (nieudacznika), mimo że jesteś "człowiekiem sukcesu", to coś musi być z Tobą nie tak
Polecam przeczytać to co poniżej napisałem:
Odnoszę również jeszcze wrażenie, że zarabiając 10.000 dam dziewczynie 400zł będę gorszy od tego który zarabia 2.000 a da dziewczynie 500zł. Przez co wybierze tego który mniej zarabia.
MikroblogowyTyran: @wypokk_: ten wcześniejszy komentarz był do Ciebie, nie oznaczyłem @akapasappls: hahahahaha ale ja nie zdycham w samotności ja się cieszę i rozwijam podczas swojej samotności :D i jestem w niej najlepszy :D
@AnonimoweMirkoWyznania: Op be like PATRZCIE JA MAM KASE KHURWA, 2 MIESZKANIA BEZ KREDYTU, NIE TO CO TE ROLNIKI I HUMANIŚCI GŁĄBY JEDNE. 5 min później: chlip chlip czemu nikt mnie nie lubi :(
@AnonimoweMirkoWyznania: Według Ciebie każdy powinien mieć? Nie lubię dzieci, poza tym trochę popieram antynatalizm, no i nie chcę przekazywać dalej swojego s----------a ( ͡°͜ʖ͡°)
Przestańcie typowi odpisywać i komentować jego wyznania. Jeśli go dobrze rozpoznałem, to może być narcyzem i się żywi waszymi odpowiedziami. Oczywiście, do specjalisty nie pójdzie.
I napisała mi, że mam niską inteligencję emocjonalną.
A jaką inteligencją emocjonalną charakteryzują się rolnicy? Ci którzy nie mają matury? Ci którzy ukończyli studia humanistyczne? Śmieszy mnie to a potem taką różowa spłaca kredyt
Tak to znowu ja. 30-latek z mieszkaniami, nowym samochodem i oszczędnościami po dobrych studiach i dobrej pracy. Oczywiście mimo tego mając tak pokaźny zasób przyszłościowy nadal nie mogę znaleźć dziewczyny. Na jeden z postów wcześniej odpisała mi jedna różowa. I napisała mi, że mam niską inteligencję emocjonalną.
A jaką inteligencją emocjonalną charakteryzują się rolnicy? Ci którzy nie mają matury? Ci którzy ukończyli studia humanistyczne? Śmieszy mnie to a potem taką różowa spłaca kredyt przez 30 lat na mieszkanie z takim "zaradnym mężczyzną" zwłaszcza kiedy ja nie mam żadnych zobowiązań i mam już drugie mieszkanie. Zarobki pozwalają mi na to, że nie muszę brać kredytu a co za tym idzie - oddawać połowy kwoty kredytu dla banku. Ale kiedyś od jednej różowej słyszałem, że ona woli pracować w Żabce, bo coś się dzieje za 2000 niż jako programistka za zdecydowanie większe pieniądze gdzie czasem jest coś do zrobienia XD. No ale takie to myślenie jest niektórych różowych. Czasami odnoszę wrażenie, że na rynku jest mi trudniej niż przegrywom oraz innym przegrywopodobnym wytworom którzy w teorii obiecują piękne życie. Ja nie muszę tego obiecywać. Przez co jestem gorszy. Odnoszę również jeszcze wrażenie, że zarabiając 10.000 dam dziewczynie 400zł będę gorszy od tego który zarabia 2.000 a da dziewczynie 500zł. Przez co wybierze tego który mniej zarabia.
Ale to ja na tym zyskuję. Wolicie faceta który Wam w teorii gwarantuje cudowne życie a w praktyce okazuje się, że ściemniał? To tak róbcie.
#zwiazki #s--s #przegryw #oswiadczenie #zalesie #po30 #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #polka #bluepill #redpill
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61ed1da6f7bdff000a932719
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Polecam przeczytać to co poniżej napisałem:
@akapasappls: hahahahaha ale ja nie zdycham w samotności ja się cieszę i rozwijam podczas swojej samotności :D i jestem w niej najlepszy :D
PATRZCIE JA MAM KASE KHURWA, 2 MIESZKANIA BEZ KREDYTU, NIE TO CO TE ROLNIKI I HUMANIŚCI GŁĄBY JEDNE.
5 min później:
chlip chlip czemu nikt mnie nie lubi :(
@AnonimoweMirkoWyznania: z pewnością nie masz, nie ma opcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)