Aktywne Wpisy

IntruderXXL +202
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +140
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

Kupiłem ostatnio kości pamięci 2x4GB DDR3 2000Mhz żeby podmienić aktualne 2x2GB DDR3 1600Mhz. Zastanawiam się tylko teraz czy faktycznie podmieniać, czy po prostu dołożyć. Pamięci są różnych producentów. Prawdopodobnie nie będę potrzebował 12GB pamięci i 8GB wystaczy, ale jakoś tak dziwnie zostawiać dobre 4GB w pudełku.
@L24D: Płyta główna ma 4 sloty na 2x DualRAM, teoretycznie jedną parę mam w jednych slotach, drugą w drugich
@Aleks7: Ten 2000Mhz prawdopodobnie będzie ograniczony do 1600Mhz, ale wydaje mi się, że procek i tak komunikuje się z szyną na 1600Mhz bo nie jest kręcony.