R.I.P No i stało się. Dziękuje Pan @kanalkulinarny że mogłem się naprawdę dużo nauczyć z tych filmów i poprawić swoje zdolności kulinarne o kilka poziomów. Nie zapomnę nigdy jeb**ia TopGara, wytykania jego błędów, a w końcu obsesji na jego punkcie i inby z kuchcikiem morskim. Smutne, że kuchenni dyletanci opakowani w cukierkową scenografię i sztuczne uśmiechy są bardziej popularni niż zawodowcy chętni dzielić się swoją wiedzą i umiejętnościami. Powodzenia w dalszej drodze wielki artysto patelni! I nie chlej tyle! Każdy wielki artysta ma jakiegoś swojego demona z którym się zmaga, Twój ma na imię czteropak. Żegnaj Mistrzu!
@Pawery1: co się stało? przecież ban mu się kończy za trzy tygodnie, może się pojawi na jakiś czas, aż wyłapie kolejnego. Tym razem powinien zostać dłużej, bo MG78 sam się wylogował i wyszło, kto miał rację ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pawery1: Jak usunął? O ty łajzo pijacka - pewnie to czytasz. Podeślij mi przepis na sernik baskijski. Miałem robić w weekend, już mam serki kupione ;)
Ty jest nie reformowalny. Gotuje super, zajebiste przepisy, idealnie wytłumaczone ale mu się non stop odpinają wrotki. Jak wróci na Wykop to znowu dostanie lapę a usuniecie kanału to nawet nie chce mi się komentować. Takie debli i geniuszu w jednym problem że debil częściej wygrywa. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Pawery1: e tam, za dużo perły weszło i za jakiś czas znowu zacznie nagrywać, jak najdzie go inspiracja. Potem znowu strimy z żaleniem się, że nie jest tak popularny jak Top Gar, wszystkich świętych i zobacz bożenko nowy rok ( ͡°͜ʖ͡°)
@arinkao: @Mirkosoft: Niestety też nie mam ściągniętego sernika. Zapisałem sobie tacos, sos serowy, skrzydełka w sosie koreańskim, chilli con carne i bułki do burgerów.
@esquina: @paramyksowiroza: @szwelx: @MojWlasciciel: @arinkao: @Mirkosoft: @KlawyMichau: @dyniel: @Pawery1: Tak się musiało to skończyć. Lajwy będąc #!$%@? jak Kwiaśniewski na delegacji – spoko, mamy to w naszej słowiańskiej krwi. ALE ŻEBY MIAŁO TO JAKĄKOLWIEK JAKOŚĆ! Najgorszy był dźwięk. Przerywało albo buczało, no #!$%@?, przez to nic nie dało się zrozumieć. Techniczne problemy + procenty + dykcja skażona wymową angielską. No i w sumie
@plonace_kalosze: Nie wiem czy musiało. Gdzieś w jego filmach był fragment w którym mówił że chce otworzyć drugi kanał na to całe pajacowanie, a na obecnym kanale miały być tylko typowe filmy kulinarne. Takie rozwiązanie miałoby sens.
@szwelx: Jeśli zrobił, to jakoś się tym nie chwalił szerszej publiczności. Zresztą gdyby zrobił, to po co miałby wrzucać te swoje prześmiewcze szydery na swój główny kanał?
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
No i stało się.
Dziękuje Pan @kanalkulinarny że mogłem się naprawdę dużo nauczyć z tych filmów i poprawić swoje zdolności kulinarne o kilka poziomów. Nie zapomnę nigdy jeb**ia TopGara, wytykania jego błędów, a w końcu obsesji na jego punkcie i inby z kuchcikiem morskim. Smutne, że kuchenni dyletanci opakowani w cukierkową scenografię i sztuczne uśmiechy są bardziej popularni niż zawodowcy chętni dzielić się swoją wiedzą i umiejętnościami.
Powodzenia w dalszej drodze wielki artysto patelni! I nie chlej tyle! Każdy wielki artysta ma jakiegoś swojego demona z którym się zmaga, Twój ma na imię czteropak.
Żegnaj Mistrzu!
#kanalkulinarny #gotujzwykopem
Takie debli i geniuszu w jednym problem że debil częściej wygrywa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Patostreamy robić to cza umić.
Zapisałem sobie tacos, sos serowy, skrzydełka w sosie koreańskim, chilli con carne i bułki do burgerów.
Natomiast też myślę, że on wróci na YT.
Takie rozwiązanie miałoby sens.
Zresztą gdyby zrobił, to po co miałby wrzucać te swoje prześmiewcze szydery na swój główny kanał?