Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +90
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +374

- ceny nieruchomości urealnione do 1850 roku w USA są niemal stałe; inflacja ofc to the moon;
- na Ukrainie i na Turcji cały rok utrzymywałty się stopy na poziomie 20-30%;
- jak przetrwasz taki rok z ratką która wzrośnie o 10000 PLN, to możesz wyjść na swoje;
- w Polsce istnieje jakieś ryzyko ataku walutowego / panicznej ucieczki zachodniego kapitału, te zdarzenia mogą załamać walutę;
- cash is the king
#nieruchomosci #gielda #ekonomia
@MachiavelliTan: P------i jak potłuczony
źródło: comment_1642666690nl03R6vyhbLtdyilb9w7E7.jpg
Pobierz@MachiavelliTan: Śmiech na sali, można było kupić dom w USA w latach 60. pracując przez kilka lat i nie biorąc kredytu a teraz nawet z-----------c w dobrym zawodzie musisz harować tyle samo na sam wkład własny
@MachiavelliTan: wczoraj gdzieś mi mignęło, że rok 2021 był rekordowy pod względem inwestycji zagranicznego kapitału w PL.
Wynajęcie mieszkania $4,5
Pensja pracownika $20
Większość budżetu tak jak i teraz była wydawana
W ogólne gdzie on znalazł ten wykres z tego filmu? Ciekawe skąd czerpie informacje.