@Majk_: Zgadza się, często tez outsourcuja takie zadania rożnego rodzaju agencjom marketingowym/badającym opinie. Bardzo popularne w ostatnich latach. Sam pracowałem dla Nowoczesnej jako taki badacz opini. Przyjemna praca. Z tego co kojarzę to PO było pionierem na tym polu w Polsce.
@rzep: dodam, że lata temu - gdy istniała jeszcze stara strona Neuropy - artykuły na niej zamieszczane były cytowane nawet przez... a zresztą, co będę tłumaczył
@rzep: Nie jestem pewien, czy aby proste stwierdzenie faktu musi być od razu "cytowaniem pasty" – jest całkiem możliwe, że więcej niż jedna osoba równolegle zaobserwowała ten swoisty paradoks ¯\_(ツ)_/¯
@texas-holdem: Z jednej strony możesz mieć racje. Z drugiej jest to dosłownie streszczenie tego - łącznie z telefonem księgowej. A co by nie mówić ta pasta latała po necie ostatnio potężnie - nawet politycy Konfederacji ją udostępniali.
Ta Neuropa to jednak kawał think tanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BarszczZUkraincow: Źródło już dawno zaginęło, po necie lata screen z reddita gdzie ktoś przekopiował mój tekst (ale podał źródło).
Oni tu chyba na serio siedzą i nas czytają. xD
JAK DŁUGO BĘDZIEMY TOLEROWAĆ NIEGDZIWOŚĆ RUDEGO ZBRODNIARZA?!?
Dzisiaj w tokfm redaktor Maślak cytował Twoją pastę
https://audycje.tokfm.pl/podcast/117296,Sytuacja-malych-sklepikarzy-Zaczela-sie-walka-o-przetrwanie
@Majk_: jeśli oprzeć merytorykę i debatę społeczną o memy to tak
@wpisynienawisci: Dlatego właśnie masz np. Tygodnik Neuropa.
źródło: comment_1642524992gSYlW4qC7WA09lDW2TOGki.jpg
Pobierz