Aktywne Wpisy

breakdown1 +137
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

źródło: comment_16425064079MYNc0kZzlEuwCKjLEE72M.jpg
PobierzBrakuje jeszcze tylko aby Talibowie zaczęli nas uczyć na temat tolerancji, a Wenezuelczycy o ekonomii.
@Czimchik
@
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Kiedy było tych memów parę, w losowych momentach, nikt na to nie zwracał uwagi.
Kiedy pół wykopu zostało zasrane przez kilka kont antyukraińskimi memami, akurat przypadkiem w momencie kiedy ruskie szykują się do wojny z Ukrainą, to u wielu ludzi (w tym u mnie) pojawiła się reakcja alergiczna.
@GaiusBaltar: no i o kraju, w którym doping na igrzyskach olimpijskich był zalecany
@maximilianan A jaki niby jest?
Jedź i spytaj się ludzi kim są z narodowości, kim się czują i czy się cieszą, że są w Rosji. Zapewniam cię, że zdecydowana większość to Rosjanie. I tak było cały czas - ukry stanowili na Krymie 30%, byli mniejszością.
Wyborów nawet nie było trzeba fałszować.
@maximilianan Ale OP nie ma żadnego innego wpisu o ukrainie XD
No i co te podejrzenia według ciebie znaczą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1642531990zOYHDyc3yf7jZB3uHzFaFN.jpg
PobierzMasz obrazek, może łatwiej ci będzie zrozumieć XD
źródło: comment_1642532480lyg8Nv3eYvAf5eadMeQYH7.jpg
Pobierz