Wpis z mikrobloga

@DaxterPoker: Dla autora tyle, ile na niej zarobi(ł). Dla czytelników... no cóż. Nie wiem, nie czytałem, ale sądząc po cenie i wielu negatywnych opiniach to raczej są lepsze sposoby na edukację w tej dziedzinie.
  • Odpowiedz
@poznaniak: @card_man: spoko, dzięki za recenzje osób które nie czytały.
Na lubimy-czytać ma zadziwiająco wysoką ocenę.
Słucham go od czasu do czasu traktując 10-20% jego słów na poważnie i w godzinnych filmikach raz w miesiącu uznał bym że popieram to co robi. Jednak zastanawia mnie czy na dłuższą metę ( np. gdybym miał przestuiować 4 tomy jego wypocin ) by nie był zbyt męczący dla mnie
  • Odpowiedz
@DaxterPoker: no dobra, to na poważnie. Przeczytałem 4 tomy i moja opinia jest tak. Biorą pod uwagę cenę to ta książka jest słaba. Nie ma tam nic takiego co by uzasadniało taką cenę. Ale jak teraz wyszło ile np. taki Wapniak dostał to nie dziwię się że tyle kosztuje jak trzeba wyżywić cały łańcuch youtuberów.
Jeśli oglądasz filmu i czytasz bloga to moim zdaniem tam też nic nowego nie znajdziesz,
  • Odpowiedz
Ja już go sporadycznie słucham, bo gada ciągle to samo i powoli odlatuje z tymi szuryzmami xD

@card_man: Mi się już te wywiady w jedno zlewają, każdy jest powtorka poprzedniego xD W ostatnim ładnie odplynal z jakimis kilkucentymetrowymi robakami we krwi, które zjadaly mu skladniki odzywcze, ale jego znajoma powoli mu je wybija xDDD
  • Odpowiedz
@DaxterPoker: mam (jeszcze z autografem z przedsprzedaży ;) ) i polecam... fajnie potłumaczone i widać, że pisana przez niego... bo czytając, słyszy się Czarka w uszach niemal :)
  • Odpowiedz
@DaxterPoker: Jak dobrze poszukasz w sieci to sam możesz ocenić przed zakupem. Jako wprowadzenie do inwestowania wydaje się ciekawa (klimat teorii spiskowych nadaje fajnego klimatu jakiego nie znajdziesz w bardziej stonowanych publikacjach), mimo iż nie zgadzam się z wieloma tezami autora. Cena dość wygórowana.
  • Odpowiedz