Wpis z mikrobloga

• 505
Pewnie niewielu jest zainteresowanych, być może nikt, ale chyba niestety nie doczekam się przeszczepu. Pojawiły się komplikacje, sił niestety też już co raz mniej. Gdyby nagle moja aktywność na Wykopie zanikła, to będzie znaczyło, że mój organizm skapitulował i mnie z życia wylogował. Nie poddaję się, walczę, ale jest cholernie ciężko. Chyba pierwszy raz od próby samobójczej czuję, że nie chcę jeszcze umierać. Ale k---a umieram( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #kiszczakchoruje
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiszczak ale chociaż sobie coś pożyłeś. co zjadłeś i całowałeś to twoje i nikt ci już nie zabierze. teraz tylko przygotować sobie wytłumaczenie przed świętym piotrem dlaczego takie obraźliwe ryciny z papieżem i świętymi kolportowałeś i z bani
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kiszczak: no i c--j no i cześć. U teściów obserwuję dokładnie to samo, tylko inny narząd chory. Nie ma chyba nic sensownego, co akurat można napisać. Nikt zdrowy nie chce umierać, to normalne podejście ludzi.
  • Odpowiedz
@Eraclea: Weź rozbieg i uderz głowa w ścianę…

@kiszczak: nie szukałeś jakichś terapii lub leczenia na zachodzie? Zasięgałeś opinii drugiego lekarza?
Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze.
  • Odpowiedz
@Baakedr: @kaeres: nie k.rwa, na pewno nie wpadł na pomysł wyleczenia wątroby i na pewno był przez lata leczenia u jednego lekarza, nie u setki. To nie jest tak, że jeżeli będziesz się starać wystarczająco mocno to mocą przyjaźni pokonasz chorobę jak w filmach. Większość umierających przed śmiercią wyczerpała wszelkie konwencjonalne metody leczenia a także miała przystawiane pijawki, akupunkturę, akupresurę, próbowała jeść x, y i z i naklejać
  • Odpowiedz
@kiszczak:
ziomuś co mi tu dramatyzujesz od bladego świtu ;p rób przetokę i będziesz się dializować, wiem że jest to uciążliwe bo sam teraz przez to przechodzę w oczekiwaniu na przeszczep ale na dializach można spokojnie całe życie pociągnąć do późnej starości, nic się nie bój będzie dobrze ;)
  • Odpowiedz