Aktywne Wpisy

Kantar +134
Oglądam inne ujęcia tej akcji.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
źródło: IMG_6881
Pobierz
XanderPLXE +167
#usa
Mamy już 3 perspektywy
https://packaged-media.redd.it/5n5bj0tjicfg1/pb/m2-res_1080p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1769299200&s=0f6d74354e4ccf30eed84767dae66a6a1cf0f5fa
No dalej, gdzie się pan agent czuł zagrożony by władować w człowieka kilka kul, a potem jeszcze kilka z odległości?
Mamy już 3 perspektywy
https://packaged-media.redd.it/5n5bj0tjicfg1/pb/m2-res_1080p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1769299200&s=0f6d74354e4ccf30eed84767dae66a6a1cf0f5fa
No dalej, gdzie się pan agent czuł zagrożony by władować w człowieka kilka kul, a potem jeszcze kilka z odległości?

W grę Medium grać PL czy EN by była najwyższa jakość aktorów "głosowych"?
Hej, nienawidzę polskiego dubbingu w grach, taka skaza z dzieciństwa(ciągle kilku tych samych aktorów)
Będę grał w grę;) MEDIUM, Polska podobno, ale spotkałem się już z polskimi grami które mają polski głos gorszy niż angielski(wiadomo większość kasy idzie na głos po angielsku bo recenzenci i większość graczy będzie tak grała).
Sam bym sprawdził, ale nie chce sobie psuć klimatu, to jest chyba gra typu "odczuwamy i 100% zaangażowania"(czyli nie ma TVGry na drugim monitorze) i telefonu w łapie. Grac po angielsku? czy dać szansę? (nawet Wiedźmina 3 grałem po angielsku(nie trolluję), bo byłem przyzwyczajony do jego głosu i jak odpaliłem po polsku to nie mogłem się przestawić, nic nie mam do naszego języka, ot tak to jest(było?) z głosem w grach).
Pytam też, bo #acg youtuber który ma podobny gust do mojego, więc słucham jego recek, mówił że głos "hit and miss". Więc pomyślałem czy nie zagrać po naszemu?
Dzięki
źródło: comment_1642334886R6NB5ItiuXIanR00Z1ap1w.jpg
PobierzAle nie grałem, tylko strzelam