Aktywne Wpisy
Haerbin +7
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +367
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazkonfederacji #libertarianizm #marihuana
To jest właśnie wolność. Im wolno głosować jak chcą, a ty obywatelu gęba na kłódkę i ródź to dziecko bez głowy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gwóźdź nie uwiera?
Skąd ta agresja? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wyenyawa: Czy lewakiem jest również pan Janusz Korwin-Mikke który kiedyś mówił że wszystkie środki odurzające i lekarstwa powinny być ogólnodostępne, a jak ktoś przedawkuje i umrze to to będzie z korzyścią dla społeczeństwa?
@wyenyawa: To kiedy będą wnosić o delegalizację alkoholu i papierosów?
Dodatkowo, czy skoro nie popierają narkomanii, to czy nikt tam nie pije i nie pali?
@Mistborn: W sumie to dobre pytanie. Skoro głosujemy na partię, to raczej powinniśmy wymagać by posłowie z
Komentarz usunięty przez moderatora
fragment z obrazka
@wyenyawa: To jasne, że partia wolnościowa nie będzie wspierać wolności w zakresie spożywanych substancji? Upadłeś na głowę?