Aktywne Wpisy
rodnekr +150
TheFlashes +284
Need for Speed Underground 2 obchodzi właśnie swoje 20 urodziny, a ty ile masz już lat? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
Serdecznie nie polecam Banku Handlowego w Warszawie
Chcąc być uczciwym pracownikiem i po prostu nie być chujem na rozmowie rocznej (31.12.2021)poinformowałem przełożoną, że nie będę przedłużał umowy która kończy mi się 31.01.2022.
Dzieki byciu po prostu człowiekiem została mi odebrana nagroda roczna z Funduszu Motywacyjnego. Przełożona tłumaczyła decyzję tym, że ta nagroda ma być "motywacja na następny rok" a że ja odchodzę to niestety jej nie dostanę.
Jednak pismo jakie otrzymałem rok temu mówi co innego. Jest to nagroda za rok poprzedni!
Serdecznie odradzam pracę w Banku Handlowym w Warszawie bo chcąc być uczciwym i miłym dostajecie c---a do d--y
#praca
@OCIEBATON: nawet jakbyś nie poinformował to przed rozmową dostałbyś nową umowę do podpisania. Nieważne czy byś to powiedział czy nie - bez podpisanej umowy raczej by ci tej premii nie dali.
Nie raz i nie dwa sprawdziło się w moim przypadku.
@OCIEBATON: bo wcześniej już powiedziałeś że jej nie chcesz. Myślisz że wszyscy oprócz ciebie zachowują się nieracjonalnie i manager który usłyszał że nie chcesz podpisać umowy przygotowałby ci ją do podpisania? Na jakim świecie ty żyjesz?
@OCIEBATON: to raczej ty nie rozumiesz co ja powiedziałem. W sumie nie dziwie sie że nie dali ci tej premii xD
1. 31 grudnia - mowisz ze odchodzisz
2. Dlatego ze powiedziałeś ze odchodzisz to manager nie przygotowuje umowy do podpisania na spotkanie z
31 grudnia mówię że odchodzę. Mówię to na ROZMOWIE ROCZNEJ. Rozumiesz? Czy niezbyt?
@OCIEBATON: a nie macie tam alert-line do zgłaszania przypadków dyskryminacji i mobbingu?