Aktywne Wpisy

ka-lol +150
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna

lougramm +14
#pytanie #pomocy Cześć, mam prośbę o poradę. Mam prawie 40 lat i nigdy nie byłem na basenie(tak można się pośmiać), no tak po prostu wyszło. Mam też 3.5 letnią córkę, trochę chorowita, ma jakieś drobne problemy ze sprawnością ruchową, nic poważnego, ale nawet lekarz zalecił basen. Uznałem, że skoro jest lipiec, zrobiło się ciepło, to zapisałem ją na zajęcia nauki pływania dla maluchów. Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach.

Znacie jakieś protipy, żeby nie zmiotło mnie z planszy?
#praca #pracbaza #farmacja #apteka #pytanie
źródło: comment_1642097429J9NWwCbedWspzYYLVcM1Qk.jpg
Pobierz@dwa__fartuchy: o na szczęście u mnie rzadko było powyżej 10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak coś to dzwoń na mirko, pomożemy (。◕‿‿◕。)
Powodzenia!
Dzięki! :)
@dwa__fartuchy: dzwonek z poprzedniej pracy do dziś mi się czasem śni i się budzę xD
@dwa__fartuchy: Dużo światła w oczy, coś ciekawego do roboty (jeżeli nie musisz cały czas dłubać w rzeczach do pracy), no i te ostatnie dwie godziny łazić, stać. Dla mnie najtrudniejsze były powroty, bo potrafiłem przysnąć i przegapić swój przystanek ( ͡° ʖ̯ ͡°) W żadne kawy się nie baw. Jeżeli wypijesz wcześniej, to w najgorszych godzinach masz zjazd,
@dwa__fartuchy: To jak na studia wstawałaś? Budzik z paralizatorem? :P
Ja tam w pracy spać nie mogę co bym nie zrobił, może dlatego, że mam tylko fotel zamiast materaca ¯\_(ツ)_/¯
@dwa__fartuchy: Monster przepijany espresso, a na kolacje zupka SamYang 2x spicy, utrzymasz się na nogach do rana... za 2 dni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)