Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ide do agenta ubezpieczeniowego się dowiedzieć czy może ma lepszą ofertę. Mówię mu, że zadzwonili do mnie z uniqa i zaproponowali dopłatę albo nową korzystniejszą umowę i wybrałem nową umowę i w tym momencie dostaję na pysk informacje, że skoro zawarłem teraz nową umowę to nie mogę jej od tak zerwać tak samo jak tej po poprzednim właścicielu xd

Kurła, kolejna nauczka by najpierw się wszystkiego dowiedzieć a nie od razu robić. No i teraz mam umowę za 2400 ( ͡ ͜ʖ ͡) czuję się wyruchany bo myślałem, że tą nową umowę też se będę mógł w każdej chwili zerwać

#ubezpieczenia #samochody
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Salvvador: ino on mi powiedział, że wtedy ta umową się tak jakby nie liczy i np wypowiedziałem umowę poprzedniego wlasciciela 4 stycznia, tego samego dnia zawarłem nową i jak dzisiaj bym wypowiedział tą nową to od tego 4 stycznia nie będę miał ciągłości i cyk 5k kary. Ile w tym prawdy, nie wiem ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: zadałeś na wykopie jakieś 34 pytania odnośnie ubezpieczeń i mimo naszych poleceń, by najpierw udać się do agenta robisz po swojemu. Nikt Ci nie każe się znać, bo nie da się znać na wszystkim. Od tego są agenci.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: mozesz sie ratowac sprzedaniem/darowaniem pojazdu komus z rodziny ze znizkami po to by jako nowy wlasciciel wypowiedzial te nowa umowe za ktora dostaniesz zwrot kasy a on sobie zawrze nowa tansza.
Jakbys sie wycofal z tej zawartej na odleglosc to raczej nie liczyliby za kilka dni ubezpieczenia a kompletnie ja anulowali.
Najlepiej wal na infolinie uniqa i dopytuj ale teraz jak sprzedali ci to moga miec wyjebongo
  • Odpowiedz