córka koleżanki mojej matki ma depresje: - 800 euro zasiłku przyznane na 2 lata za podjęcie leczenia psychiatrycznego i złożenie wniosku - ma chłopaka murzyna - wygląd 8/10 i mnóstwo znajomych którzy ciągle gdzieś ją wyciągają przez co nie ma problemów z socjalizacją - żadnej presji społecznej, to że nie pracuje i mieszka u matki nie ma żadnego znaczenia - pochodzi z normalnej rodziny która ją wspiera
ja mam depresje: - jako programista na własnej działalności finansuje jej social i socjal dla ich przyszłych dzieciątek z mokebe - nie mam dziewczyny bo po lekach ssri mam w nie w------e - wygląd 4/10 i 3 znajomych - otaczająca mnie zewsząd presja społeczna, nikt nie rozumie moich schorzeń. jak to depresja i nie możesz wstać z łóżka? to co z ciebie za facet? - pochodzę z patologicznej rodziny z matką alkoholiczką i ojcem po próbie samobójczej, zamiast wsparcia to mnie jeszcze dobijają swoimi nałogami i ciągną w dół
@chlopak_z_blokow: o bracie jakbym widzial siebie... juz nie raz pisalem ze gdyby #rozowypasek urodzil sie facetem i mialby problemy to juz dawno sznur... taka prawda... i to nie jest #mizoginia tylko fakt... trzymaj sie ryjku
@chlopak_z_blokow: Szansa że kobieta będzie z normalnej rodziny jest taka sama dla mężczyzny. Te argumenty nie miały sensu. Ty też byś dostał zasiłek na leczenie jak żyjesz w tym samym kraju. Też mógłbyś mieć chłopaka murzyna (⌐͡■͜ʖ͡■)
nie mam dziewczyny bo po lekach ssri mam w nie w------e
@chlopak_z_blokow: powiesz coś więcej? obniża libido, ma jakieś skutki uboczne? jak uzależnienie, koncentracja, świadomość i pozostałe czynniki, w tym fizyczne?
@chlopak_z_blokow: Mirek! Leki mają na mnie w------e, zaczęłam późno studia, mamusia toksyczna, rodzina ma w------e w moją depresje, bo udaję xD Tylko chłopak trzyma mnie w ryzach. Za pójście do szpitala w PL raczej nic nie dostanę ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@chlopak_z_blokow przenieś się w miejsce gdzie jest ciepło. Chociaż na miesiąc chociaż na dwa, Airbnb na zadupiu w Hiszpanii przy morzu i życie nabierze sensu.
Zero TV zero wiadomości z Polski wirusy srusy polskie łady etc
- 800 euro zasiłku przyznane na 2 lata za podjęcie leczenia psychiatrycznego i złożenie wniosku
- ma chłopaka murzyna
- wygląd 8/10 i mnóstwo znajomych którzy ciągle gdzieś ją wyciągają przez co nie ma problemów z socjalizacją
- żadnej presji społecznej, to że nie pracuje i mieszka u matki nie ma żadnego znaczenia
- pochodzi z normalnej rodziny która ją wspiera
ja mam depresje:
- jako programista na własnej działalności finansuje jej social i socjal dla ich przyszłych dzieciątek z mokebe
- nie mam dziewczyny bo po lekach ssri mam w nie w------e
- wygląd 4/10 i 3 znajomych
- otaczająca mnie zewsząd presja społeczna, nikt nie rozumie moich schorzeń. jak to depresja i nie możesz wstać z łóżka? to co z ciebie za facet?
- pochodzę z patologicznej rodziny z matką alkoholiczką i ojcem po próbie samobójczej, zamiast wsparcia to mnie jeszcze dobijają swoimi nałogami i ciągną w dół
pamiętajcie męska i damska depresja to to samo
#przegryw #depresja #zalesie #p0lka #bekazrozowychpaskow
wypad z tagu wygrywie
@chlopak_z_blokow:
@chlopak_z_blokow: powiesz coś więcej? obniża libido, ma jakieś skutki uboczne? jak uzależnienie, koncentracja, świadomość i pozostałe czynniki, w tym fizyczne?
Tylko chłopak trzyma mnie w ryzach. Za pójście do szpitala w PL raczej nic nie dostanę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ps. Mam autobus za 20m i gnije w łóżku.
Chociaż na miesiąc chociaż na dwa, Airbnb na zadupiu w Hiszpanii przy morzu i życie nabierze sensu.
Zero TV zero wiadomości z Polski wirusy srusy polskie łady etc