Zakres ciekawy, mógłbym mieć je za darmo, ale jak oni chcą przerobić taki materiał w cztery dni? Czy poziom tego szkolenia może przekroczyć ten z tutoriali z YT?
@NiezajebywalnyNiesporczak: Jak masz je mieć za darmo to i ocet słodki. Różnie bywa z takimi szkoleniami, zazwyczaj tempo jest nieprzyjazne to przyswajania wiedzy niestety, ale hej, jakby cię to miało do czegoś zmotywować albo nauczyć za 0zł to warto :D
@NiezajebywalnyNiesporczak: Za darmo to uczciwa cena ( ͡°͜ʖ͡°) Ale bądźmy ze sobą szczerzy, django to duuuży framework i nie nauczysz sie go w 4 dni. Po prostu nie i tyle. Nie da się nauczyć programowania czy frameworka w 4 dni. Nawciskają ci masę skondensowanej wiedzy, a bez podejścia na spokojnie i eksperymentowania na własnym projekcie zapamiętasz z tego może 5%. Mimo to coś tam
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Zakres ciekawy, mógłbym mieć je za darmo, ale jak oni chcą przerobić taki materiał w cztery dni? Czy poziom tego szkolenia może przekroczyć ten z tutoriali z YT?
#python #django