Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tranq: Brawo i powodzenia! :) Szczerze myślę, że przydałaby się jakaś ogólnopolska akcja typu "starszy brat", bo dla rzeszy ludzi jest nadzieja, ale kiszą się w swoim sosie z sobie podobnymi, obwiniając świat za swoje niepowodzenia.
  • Odpowiedz
@Tranq: Mam 26 lat i mam w aspekcie zawodowym i materialnym wszystko co w tym wieku chciałem mieć. Mieszkanie, dobrą pensję, wymarzony samochód.

Nie mam dziewczyny bo te które mnie sie podobają nie chca ze mną gadać bo jestem za brzydki i łysieje. Co poradzisz mistrzu
  • Odpowiedz
@Wogybogy: jak przeczytałem sam siebie 3 i 4 raz to też mi zapachniało sprzedażą garnków, ale nie - jak ktoś chce pomocy/porady, to naprawdę chcę mu pomóc
  • Odpowiedz
Ale ktoś mi pomógł sobie pomóc i tamte czasy się skończyły

@Tranq: Dobrze znana prawda, wszystko to zależy od farta ¯\_(ツ)_/¯

Więc jeśli ktoś z Was czuje że stoi w miejscu, nie wie co z tym zrobić i jest tym
  • Odpowiedz
@Tranq: Pośrednio oczywiście, że w dużej mierze tak.

Ktoś ze złym wyglądem fizycznym jest często szykanowany w szkole od najmłodszych lat. Jak ktoś jest słaby fizycznie inni się znęcają, mała ilość kolegów i koleżanek prowadzi do alienacji, budowania negatywnych wzorców. Brak pewności siebie, brak umiejętności wyrażania włąsnego zdania, brak umiejętności rozmowy, słabe poczucie własnej wartości. Kiedy inni uczą się życia i relacji międzyludzkich w wieku 15-18 taka osoba siedzi przed
  • Odpowiedz
@Tranq Aha czyli coś na rzeczy jest z wyglądem bo nie chcesz odpisać. Teraz mi już nie pisz bo skłamiesz.

Jeśli już to byłeś w "urojonym przegrywie" częste zjawisko tutaj widziane.
  • Odpowiedz
@Kindybal_xD: rozumiem że jest gdzieś jakaś najwyższa Rada Przegrywów Wypoku która ustala który przegryw jest a który nie jest urojony?

jak chcesz mi cokolwiek udowadniać to jak pisałem daruj sobie - chcę tutaj pomóc choć jednemu Mirkowi a nie kłócić się w internecie.
  • Odpowiedz