Aktywne Wpisy
blinkarA +22
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +34
jakie macie swoje małe marzenie

Nie mam dziewczyny bo te które mnie sie podobają nie chca ze mną gadać bo jestem za brzydki i łysieje. Co poradzisz mistrzu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tranq: Dobrze znana prawda, wszystko to zależy od farta ¯\_(ツ)_/¯
Ktoś ze złym wyglądem fizycznym jest często szykanowany w szkole od najmłodszych lat. Jak ktoś jest słaby fizycznie inni się znęcają, mała ilość kolegów i koleżanek prowadzi do alienacji, budowania negatywnych wzorców. Brak pewności siebie, brak umiejętności wyrażania włąsnego zdania, brak umiejętności rozmowy, słabe poczucie własnej wartości. Kiedy inni uczą się życia i relacji międzyludzkich w wieku 15-18 taka osoba siedzi przed
Jeśli już to byłeś w "urojonym przegrywie" częste zjawisko tutaj widziane.
jak chcesz mi cokolwiek udowadniać to jak pisałem daruj sobie - chcę tutaj pomóc choć jednemu Mirkowi a nie kłócić się w internecie.