Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się jak Knoor wytrzymuje nie mycie się tygodniami. Miałem kumpla, który w wakacje postanowił zrobić se challenge i nie myć się 2 tyg. Po tygodniu tak k*rwilo, że jak siadał to dystans do kroczego był niewielki i j*bało straszliwie. Po troche ponad tygodniu musiał przerwać ze względu na pojawienie się wysypki pod pachami i pachwinami, co ciekawe wysypka całkowicie znikła 2 dni po umyciu się.
#kononowicz #patostreamy
  • 2
@PoteznyTomaszek: mój wujek 70+ kiedyś powiedział, ze myje zęby raz na dwa tygodnie to myślałem, że oczy mi z orbit wyjdą. No jak to możliwe.
To samo z kononem. Jest wieśniakiem śpi chodzi w tym samym ubraniu. Gdyby miał kobietę to może byłoby inaczej. Jest wieśniakiem i śmierdzielem różni są ludzie.
Ja np. taki jestem, że nawet jak u obcych zrobię kvpe to dvpę muszę umyć po prostu, bo źle się
@PoteznyTomaszek: Ja się myję raz na tydzień a czasem jak zapomnę to co 2 tygodnie i nie #!$%@?. Jeżeli nie masz wysiłku fizycznego to częstsze mycie nie ma sensu. Nauczyłem się tego od gościa z którym pracowałem który mył się raz na miesiąc albo rzadziej i #!$%@?ło od niego tylko w upały tak to nie było różnicy więc postanowiłem spróbować i też przestałem się myć. Oczywiście początki były trudne bo najgorzej