Aktywne Wpisy
Jaki kurs/praca dla kogoś z małego miasta z fobią społeczną, aspergerem, depresją, zerowymi umiejętnościami społecznymi, manualnymi, niską inteligencją i bez oświadczenia o niepełnosprawności? Jak polepszyć swój marny los eeh?
#przegryw
#przegryw
Codzienne przypomnienie że #orlen podniósł marżę tylko po to, żeby ściągnąć od nas więcej kasy i m. in. zapłacić takim serwisom jak #wykop za #propaganda 1/365
Trzeci dzień w tym roku jestem w pracy i trzeci śpię w pracy.
Ten stan się utrzymuje od kilku lat i ostatnio znowu uległ pogorszeniu.
Dotychczasowe próby leczenia nic nie dały.
Mój mózg nie jest w stanie funkcjonować.
Oferuję pieniądze dla kogoś, kto by mi pomógł jakoś realnie się pozbierać. Możecie pisać na PW.
#bezdechsenny #bezdech #bezsennosc #myslisamobojcze #depresja #bezradnosc #sluzbazdrowia #pomocy
Do tego dochodzą różne inne zaburzenia, typu opóźnione zasypianie (potrzebne leżenie kilka h w łóżku aby zasnąć, mimo uczucia zmęczenia), budzenie się w nocy, budzenie się przedwczesne rano bez możliwości kontynuacji snu.
Na to wszystko
No i?
Wrzucam furry czasem, ale co to ma do uzalezninia? Nie, nie walę kilka razy dziennie.
Fajna teoria, ale nope. Jak pisałem, jak śpię, to też jestem niewyspany. A nie waliłem czasem tygodniami bez zmian. Tzw. nofap to pseudonauka.