Aktywne Wpisy

noos +10
Filadelfia to była dobra, chwytająca za serduszko historia o parze gejów, która z pewnością urzekłaby nie jedną prawacką duszę. Trzeci odcinek #thelastofus to jakiś absurd. Może twórców seriali faktycznie popierddoliło, a może nie chodzi w nich już o dobrą historię? Nie wiem. Czuję się jednak mentalnie zgwałcony, jakby ktoś przywiązał mnie do krzesła rodem z Mechanicznej Pomarańczy i odtwarzał obrazy, a teraz jeszcze banda pajaców wmawia mi, że musi mi się to

#przegryw
@PrawaRenka: Pff, mojego spi##dolenia i tak nikt nie przebije ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli pozbędziesz sie fobii społecznej i przestaniesz wszystko wokół kalkulować, to masz otwarte drzwi. Kiedyś naprawdę sie k#rwie i zrobię spotkanie czopaków. Dam wam to, czego nikt mi nie dał
Chciałbym tylko jakiś stabilny zawód/pracę bylebym tylko mógł spokojnie wegetować w swojej piwnicy i tyle, ale nawet nie wiem w czym mógłbym sobie dać radę, bo póki co to mi nic nie wychodzi.
Dla takiego jegomościa terapia szokowa w postaci wyjazdu do pracy za granicę przez agencję zatrudnienia. Na początek zakwaterowanie w hotelu pracowniczym.
Albo to przetrwasz i wyjdziesz silniejszy, albo polegniesz więc nic straconego przy takim żywocie.
i co potem chcesz robić?
po szlifowanie to trzeba mieć zdolność manualne teraz nie ma stoczni tylko są małe zakłady obróbki metalu i co najważniejsze musi mieć dobry wzrok nie może być daltonista, jeszcze musi mieć silne dłonie aby mu się łapa nie trzęsła ja mam za małe i słabe dlatego sobie nie poradziłem w kursach mig mag
Jest jeszcze kurs tig ale tego nie polecam
no i tak jak pisałem dużej łapy spawanie jest niebezpieczne ogólne ale który zawód nie jest
ogarnij orzeczenie na Aspergera - z orzeczeniem możesz znaleźć spokojną robotę na ochronie (。◕‿‿◕。)
Eh ja zdałem prawo jazdy za 4 razem w najprostszym mieście i właściwe uważam że mi się ono nie należy bo tak słabo kieruję
@PrawaRenka operator koparki albo zwyżki odpada jeśli masz fobię społeczną, może operator cnc?
szczerze to programista pasuje idealnie do opisu xd jedynie ta inteligencja nie za niska
@cppguy A bo wziął się jakiś mit, że programiści to jacyś aspołeczniacy, a teraz to pewnie większość to dynamiczne oskarki. Próbowałem kilka razy się w to bardziej wciągnąć, ale myślę że z takimi zaburzeniami nikt by mnie nigdy nie zatrudnił, a nawet jakby tak się stało to nie wytrzymałbym presji.
małego miasta z fobią społeczną - przeprowadź się do dużego miasta
aspergerem - szukaj w necie protokołów jak postępować
depresją - jeżeli nie masz diagnozy to jest możliwe że masz po prostu #!$%@? życie i trzeba je poprawić
zerowymi umiejętnościami społecznymi - trzeba znaleźć w necie materiały o tym i się uczyć
manualnymi - trzeba zacząć się uczyć
niską inteligencją - jeżeli tego nie sprawdziłeś prawdziwym testem to może być
Komentarz usunięty przez autora
Tak na serio to pakuj gacie i jedź do Poznania. Pójdziesz do jakiejś fabryki VW czy innej. Dostaniesz z 4k na łapę, 1500zl wydasz na mieszkanie, zostanie Ci coś na życie. Jak nie masz zobowiązań w swoim pierdziszewie to najlepszy pomysł.
Pierwsze 3-4 miesiące były najgorsze. Gdy naprawy przebiegały pomyślnie to nie było problemu, gorzej gdy coś poszło nie tak i klient zaczynał drzeć ryja