Wpis z mikrobloga

Ściągnąłem sobie dbd jak było za darmo z epica. Gram killerami. Killer grade IV na ten moment i mam pytania: Dlaczego mam cały czas lvl 1? Jak to levelować? Killerów mogę kupić tylko za złotówki?
#deadbydaylight #dbd
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lutonn: Pod koniec meczu to normalne, bo jak się oddalisz to mogą ci go szybko zdjąć i uciec. Chodzi o to, że wiele osób grających Leatherfacem chamsko stoi cały czas pod hakiem aż do śmierci ocalałego, często z perkiem Insidious który ukrywa twój terror i czerwoną poświatę gdy stoisz w miejscu. Wtedy chowają się gdzieś za rogiem i czekają aż ktoś nieświadomie podejdzie. Ludzie niestety ciągle się na to nabierają.
  • Odpowiedz
@Lutonn: Bo jego piła powala na hita i może powalić kilku na raz. Jak spróbujesz przy nim kogoś ściągnąć, to albo nawet nie zdążysz albo powali was obu. Nawet perk Borrowed Time od Billa (chwilowa ochrona przed jednym hitem po ściągnięciu z haka) może nie wystarczyć i zdąży cie dogonić i znowu powalić bo jego machanie piłą trwa długo i go przyśpiesza.
  • Odpowiedz
@Lutonn: Po prostu chcą wkurzać ludzi, albo nie potrafią grać normalnie, albo jedno i drugie xD Tutaj masz przykład jak to w praktyce wygląda. Ten perk po lewej to właśnie Insidious, więc ten surv myślał, że nie ma tam killera.
ladykagami - @Lutonn: Po prostu chcą wkurzać ludzi, albo nie potrafią grać normalnie,...
  • Odpowiedz