Wpis z mikrobloga

Ściągnąłem sobie dbd jak było za darmo z epica. Gram killerami. Killer grade IV na ten moment i mam pytania: Dlaczego mam cały czas lvl 1? Jak to levelować? Killerów mogę kupić tylko za złotówki?
#deadbydaylight #dbd
  • 26
  • Odpowiedz
@Lutonn Za rozgrywane mecze dostaje bloodpointsy i shardsy, na każdej postaci masz oddzielne drzewko które lvlujesz za bloodpoinsty żeby awansować perki na lepsze poziomy i dostawać przedmioty itd., za shardsy kupujesz skórki do postaci i możesz kupić niektóre postacie które nie są na licencji, to tak w wielkim skrócie
  • Odpowiedz
@Acri: Ale tam tylko gameplay był :D
@Sousiken: Dzięki już patrzę. Coś na start polecisz? Huntress giga mi się podoba. Toporki wydaje mi się że nieźle rzucam ale coś bym jeszcze chciał fajnego i mocnego
PS: 5.6k shardsów i 1.8mln bloodpointów mam to troche sie zebrało xd
  • Odpowiedz
@Lutonn Na sam początek to najlepsi huntress, wraith i doktor tak myślę, na pewno na początku nie graj trapperem i nurską, możesz spróbować billym whiskym bo on jest mega dobry jak nauczysz sie grać piłą :)
  • Odpowiedz
@Sousiken: To super. Właśnie lvluję te perki i jak na start mogłem brać wszystkie to teraz mi znika po jednym. Jak coś źle zrobię to da się potem cofać czy już szukać jakiegoś buildu?
  • Odpowiedz
@Lutonn Tutaj nie da się źle robić :) powbijaj killerów na 50 lub do unikalnych perków i od razu lvluj nastepne postacie to będą ci się zbierać perki na innych postaciach
  • Odpowiedz
@Lutonn: Pograj Wraithem, to najłatwiejszy zabójca w grze i ma bardzo mocne addony. Od siebie polecam Plagę jak się podszkolisz trochę, chyba najlepszy oryginalny zabójca jakiego stworzyli, mocna ale i dobrze zbalansowana jest, ale wymaga trochę więcej skilla. Do tego ma 2 bardzo dobre perki, które przydają się na wielu innych zabójcach. +mało kto nią gra z jakiegoś powodu, więc ocalali w dużej mierze nie są nauczeni grać przeciw niej
  • Odpowiedz
@Kresse: W sensie żebym nie kampił po tym jak kogoś nabiję na hak? Szczerze to czasem tak robię ale tylko w końcówkach albo jak mam dwóch-trzech nabitych gdzieś blisko siebie
  • Odpowiedz