Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +98
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
lskx +15
#raportzpanstwasrodka
tl;dr
zarobki z YouTube za lipiec 2025 roku. Podał, że zarobił 4600 dolarów, z czego 1800 dolarów pochodziło bezpośrednio z filmów, a około 2800 dolarów z dotacji na streamach. [0:40, 0:51, 1:24].
Czyli 1800$ z trzech kanałów w tym jednak sie klikaja stare filmy z Chin. Wiekszosc donatów to przysługa przerzucenia hajsu albo fejury.
tl;dr
zarobki z YouTube za lipiec 2025 roku. Podał, że zarobił 4600 dolarów, z czego 1800 dolarów pochodziło bezpośrednio z filmów, a około 2800 dolarów z dotacji na streamach. [0:40, 0:51, 1:24].
Czyli 1800$ z trzech kanałów w tym jednak sie klikaja stare filmy z Chin. Wiekszosc donatów to przysługa przerzucenia hajsu albo fejury.
źródło: obraz
Pobierz

Mam na sprzedaż gotowe do stosowania roztwory 5% RU58841 w szklanej butelce z atomizerem (jeden psik to 0.1ml).
Dysponuje butelkami 50 i 100 ml.
Koszt:
50 ml - 140 zł
100 ml - 250 zł
+ wysyłka (preferuje paczkomaty/olx)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem/ma jakiekolwiek pytania apropo środka - zapraszam na priv.
Sam stosuje wraz z minoxidilem już trochę i efekty są bardzo zadowalające :)
#dermatologia #wlosy #zakola #lysienie #finasteryd #minoxidil #ru58841
Z uwagi na to nie planuję
Śmiem się nie zgodzić odnośnie topical Fina. Najnowsze badanie
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jdv.17738
Tldr - topical fin działa niemalże tak samo dobrze jak jego wersja doustna, zaletą dodatkowo jest fakt, że w mniejszym stopniu ogranicz DHT we krwi, a co za tym idzie - mniejsza szansa na skutki uboczne
@Major_Kogz:
Podziałam w kierunku wprowadzenia do oferty, najszybciej można się spodziewać czegoś za ~2 tygodnie.
Możesz też jak oczywiście jest możliwość zorganizować duta topical