Aktywne Wpisy
FejsFak +846
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
Chorazy_Torpeda +23
Wypuszczony w III kwartale 2019 Xiaomi Redmi Note 8 Pro to był i dalej jest NADtelefon w porównaniu z aktualną ofertą rynku.
Pamiętam jak w Grudniu 2019 roku szukałem telefonu. Budżet 1000 cebulionów. Przejrzałem cały polski i zagraniczny internet przeanalizowałem kilkanaście recenzji i zdecydowałem się na to cudo. Pamiętam jak dzisiaj- 999zł 10 rat po 99.90. W 2019 osiągami był niewiele gorszy od "flagowców" a cenowo bił je na głowę. Po prostu
Pamiętam jak w Grudniu 2019 roku szukałem telefonu. Budżet 1000 cebulionów. Przejrzałem cały polski i zagraniczny internet przeanalizowałem kilkanaście recenzji i zdecydowałem się na to cudo. Pamiętam jak dzisiaj- 999zł 10 rat po 99.90. W 2019 osiągami był niewiele gorszy od "flagowców" a cenowo bił je na głowę. Po prostu
TO SIĘ #!$%@? W PORĘ OBUDZIŁ XDDD
#bekazpisu
Wbije jakies kryzysowe 1k+ i wroci do glosowania na PIS
@DryfWiatrowZachodnich: w aborcji go zagiąłem, przytaczając przyklad co jak ktoś umrze. No i niestety się spełniło...
@niko444: no to już nie wiem co musi się wydarzyć, żeby się obudzili xD
@antarhei: reszta nie pisowska ;)
Do wybrów jeszcze troszke czasu, daj im się rozkręcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@antarhei na takiej samej zasadzie można zakazać produkcji samochodów, słabe to zagięcie
@darqnies: z rachunkami nie tak łatwo. Ludzie nie wiedzą powiązania działań rządu z cenami w sklepach czy za prąd lub gaz. W końcu podnosi je ktoś inny często zagraniczna firma.
Dochodzi jeszcze tłumaczenie, że i tak by drożało jakby rządzili inni, a PiS chociaż im coś daje.
Z tymi rachunkami to oni też są winni. W połowie. Chociażby z tymi zezwoleniami za emisje czy jak to się nazywało.