Aktywne Wpisy

MonazoPL +156
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
sforce +5

Prawdę mówiąc gdzieś tag #nieruchomosci śledzę od dwóch lat , cicho kibicując postacią typu @mickpl , mam nadzieje ze to wszystko jebnie, bo patrząc na znajomych którzy zarabiają 7k netto na miesiąc,i zadłużając się do 700k na nieruchomości na zmiennej stopie, biorąc przy tym samochód w wynajem długoterminowy i wyposażenie mieszkania na raty , a co niektórzy kupili drugie nieruchomości pod wynajem i udawanie RENTIEROW z miniratką na 5k miesięcznie.
Ludzie żyją na kredyt w miastach czy na wsiach, ja jestem z wioski i widzę jak rolnicy są zawaleni kredytami na grube miliony.
Podsumowanie trzeba być dobrym wariatem zeby kupować klitki 45m za 400 czy wiecej tys.
Niech to jebnie , bo już w pewnym monecie myślałem ze to ja jestem głupi a inni znaleźli łatwy sposób na zdobycie pieniędzy idąc do doradcy bankowego. Pozdro600
Jak "to wszystko jebnie" to i na wiosce będziesz jadł gruz, zagryzając trawą. Bo jebnięcie to przecież nie korekta po 10-15%, tylko dużo więcej. Czyli istnieją ludzie/polacy którzy życzą sobie katastrofy gospodarczej, wielomilionowego bezrobocia i dramatów ludzkich, tylko dlatego, ze ich kłuje nowy samochód sąsiada albo znajomego wzięty na krechę. Nowe, nie znałem. :)
@kiedysniebylembordo Wydaje mi się, że "wszystko jebnie" to trochę zły zwrot. Każdy kredyt to lewarowanie się i
Komentarz usunięty przez autora
W Polsce nadal bez zmian
Wypowiadanie opinii z silnym przekonaniem ("tak będzie czy ci się podoba czy nie") nie ma żadnego wpływu na ich prawdziwość. Członkowie sekt też z silnym przekonaniem wierzą, że światem rządzi rasa zmutowanych jaszczurów z kosmosu.
Komentarz usunięty przez autora