Wpis z mikrobloga

bolt w krakowie ma sporo wiecej kierowców.

@uxie: bo Uber chciał podwyższyć trochę standard w Polsce ale okazało się że Polacy wolą mlacic mniej za kurs i #!$%@? w stan pojazdu czy kierowcy. Uber zmniejszył wiek pojazdów, dodał blokady dla kierowców żeby nie jeździli 24h i weryfikację twarzy żeby na jednym koncie nie jeździli trzech Ukraińców. Bolt ma to głęboko w dupie
bo Uber chciał podwyższyć trochę standard w Polsce ale okazało się że Polacy wolą mlacic mniej za kurs i w******e w stan pojazdu czy kierowcy. Uber zmniejszył wiek pojazdów, dodał blokady dla kierowców żeby nie jeździli 24h i weryfikację twarzy żeby na jednym koncie nie jeździli trzech Ukraińców. Bolt ma to głęboko w dupie

@Lapidarny: to klienci nie chcieli dodatkowej weryfikacji, czy patologia kierowcy, którzy przenieśli się do innej aplikacji?

Obecnie
Obecnie Uber jest najdroższy od strony pasażera. Jedyne co ma lepsze od konkurencji to aplikacja.

@duncanidaho2: zależy co widzisz... Tak jak pisałem w poprzednim komentarzu - Uber jakiś czas temu zaczął dbać o klientów dodając różne funkcje w aplikacji, weryfikację kierowców po zdjęciu, osłony w samochodach, oznakowanie pojazdów, kontrola czasu pracy. Natomiast Bolt... Bolt ma #!$%@?, niekaralności w sumie nie trzeba, licencji też raczej nie, no i ogólnie to tak to
@Lapidarny: tylko że szkoda że nie dbają tak o to jak sam przejazd się odbywa. Miałem sytuacje że kierowca mnie minął, stanął sobie pół kilometra dalej i napisał "Dokąd?" Jak mu napisałem że miejsce docelowe będzie miał dostępne jak rozpocznie kurs, to czekał te 4 minuty, żeby odkliknąć że mnie nie ma i anuluje na mój koszt. Reakcja supportu "W związku z tą sytuacją podjęliśmy kroki aby zminimalizować szanse na połączenie