Aktywne Wpisy
ev3r +7
Suma kwadratów długości przyprostokątnych trójkąta prostokątnego jest równa kwadratowi długościbprseciwprostokatnej

Lardor +2
Mam wrażenie, że hondy civic VI strasznie wybiło a jeszcze 7 lat temu to był dość popularny wóz dla początkującego tunera. Dziś mam wrażenie, że wozy które kupują 18 latkowie to seaty Ibizy i audi a3. Wracając do civica to mam obawy iż oryginalny egzemplarz może być białym krukiem jak opel calibra bez przeróbek. #motoryzacja #samochody #honda
źródło: temp_file3041407907107856875
Pobierz

Serio, kasa jest gównem jeśli ktoś ma zmienione w mózgu. Nic to nie da. Bo tam chodzi o samo odczuwanie szczęścia. Ktoś bez zaburzeń dostatnie paliwa na cały tydzień jednym uśmiechem od kogoś, a ktoś wypalony może dostać miliard, a
@skazanynaprzegryw92: Rzadko kiedy sama depresja jest z tym tak ściśle związana. Depresja ma szersze podłoże. Do tego stopnia, że praktycznie nikogo kto realnie cierpi na depresję - nie uratają pięniądze.
Owszem, ich brak mógł być źródłem problemów, wykluczenia etc, ale ich dostarczenie w większości niczego w psychice nie naprawi.
To są bardzo złożone tematy,
To są
Bo jak nie to zapraszam do Kliniki i proszę mi wyleczyć ciezkie przypadki ChAJ.
"Praktycznie nikogo" co jest bzdurą, ja mam depresję, już mniejszą na szczęście ale gdybym miał kasę wcześniej to bym nie upadł na samo dno.
Kasa daje wiele możliwości, otwiera wiele drzwi, najlepsze leki, najlepsi terapeuci, najlepsze terapie itp.