Aktywne Wpisy

henrykTransformator +646

Nordri +233
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
źródło: gołompki
Pobierz

#przegryw #oswiadczenie
źródło: comment_1640876600w00zEMyXHo2XHNRgyw5CO4.jpg
PobierzSerio, kasa jest gównem jeśli ktoś ma zmienione w mózgu. Nic to nie da. Bo tam chodzi o samo odczuwanie szczęścia. Ktoś bez zaburzeń dostatnie paliwa na cały tydzień jednym uśmiechem od kogoś, a ktoś wypalony może dostać miliard, a
@skazanynaprzegryw92: Rzadko kiedy sama depresja jest z tym tak ściśle związana. Depresja ma szersze podłoże. Do tego stopnia, że praktycznie nikogo kto realnie cierpi na depresję - nie uratają pięniądze.
Owszem, ich brak mógł być źródłem problemów, wykluczenia etc, ale ich dostarczenie w większości niczego w psychice nie naprawi.
To są bardzo złożone tematy,
To są
Po części prawda, się jakby się nad tym zastanowić to dotrze się do sedna sprawy. No sam sobie odpowiedz: przegryw gnębiony przez całe dzieciństwo bo żył w skrajnej biedzie i c---a miał, przez co nabawił się depresji i ogólnie nienawidzi życia - nagle gdy dostanie majątek, nic mu to nie
Bo jak nie to zapraszam do Kliniki i proszę mi wyleczyć ciezkie przypadki ChAJ.
"Praktycznie nikogo" co jest bzdurą, ja mam depresję, już mniejszą na szczęście ale gdybym miał kasę wcześniej to bym nie upadł na samo dno.
Kasa daje wiele możliwości, otwiera wiele drzwi, najlepsze leki, najlepsi terapeuci, najlepsze terapie itp.
nie pisałeś o żadnych przebiegach c--j, napisałeś