Aktywne Wpisy
Mirki jeżeli ktoś zastanawia się nad wykupieniem AC, to niech nawet nie spogląda w stronę link4.
Płacę AC dobre kilka lat, pierwsza sytuacja ever, pęknięta przednią szyba. Mały wydatek, ale w sumie na coś place, więc zgłaszam. Auto rok 12, szyba z racji że już wymieniana, 19. Wstępnie podzwonilem po serwisach, najniższa stawka za wymianę to 850 zł + koszt uszczelek, kazde kolejne zapytanie wyższe.
No i tu wchodzi (a raczej wjeżdża
Płacę AC dobre kilka lat, pierwsza sytuacja ever, pęknięta przednią szyba. Mały wydatek, ale w sumie na coś place, więc zgłaszam. Auto rok 12, szyba z racji że już wymieniana, 19. Wstępnie podzwonilem po serwisach, najniższa stawka za wymianę to 850 zł + koszt uszczelek, kazde kolejne zapytanie wyższe.
No i tu wchodzi (a raczej wjeżdża
_Blanche_Barton +132
#depresja #jedzzwykopem #gotujzwykopem
W #!$%@? mi się nie chciało, ale dałam z siebie 30% żeby było miło i #chwalesie mini towarzyską posiadówką.
W #!$%@? mi się nie chciało, ale dałam z siebie 30% żeby było miło i #chwalesie mini towarzyską posiadówką.
@skitarii: no dla mnie relacje romantyczne nie sprowadzają się do ruchania, ale dla wykopowych myślicieli najwyraźniej. Ponad trzygodzinny film, w którym scena "łóżkowa" trwała jakieś pół minuty,
@rolnik_wykopowy: egdy nie ma odpowiednika w języku polskim, a lets go to mem, ale krytykuj w internecie, że ktoś używa slangu internetowego, masz prawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CocoJamboolin: przecież cały ten "romantyzm" to tylko hormonalny haj mający skłonić ludzi do kopulacji.
To nie jest kwestia podniecania się ruchaniem, tylko zauważenia, że równie romantyczną historię możnaby opowiedzieć o suce będącej rasowym pudlem która wymykała się po
A film miał 3 godziny bo musiał przedstawić charakterystykę głównych bohaterów w tym oczywiście ich zalety matrymonialne.
Jeśli twierdzisz, że to nie jest film sprowadzający się do seksualności, to napisz czy potrafisz sobie wyobrazić Titanica z brzydkimi bohaterami głównymi. A nawet jeśli, to czy taki film osiągnąłby taki
@CocoJamboolin: za slang.pl
Wystarczyło zamiast słowa "edgy" użyć słowa "modne" i wypowiedź nie straciłaby sensu, a nie byłoby tego idiotycznego angielskiego wtrętu pasującego tam jak pięść do
https://en.pons.com/translate/english-polish/edgy
https://en.bab.la/dictionary/english-polish/edgy
https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/edgy
Komentarz usunięty przez autora
@skitarii: całe życie i każde uczucie można do czegoś takiego sprowadzić ¯\_(ツ)_/¯
Niby
@skitarii: no jeśli miłość nazwiesz najniższym instynktem, to tak, jak zresztą każdy romans, no tylko ja nie uważam, żeby miłość była najniższym instynktem. a i są na pewno, zależnie od sytuacji, wartości i rzeczy ważniejsze od uczciwości czy norm społecznych, a od norm społecznych to już w szczególności, bo
@Rudyprzegrywv2: tak sobie w ciemno zakładasz, że mąż Rose poświęcił jej całe życie, a ona go jakoś strasznie skrzywdziła swoimi wspomnieniami byłej miłości, a tak naprawdę dokładnie nie wiemy jak wyglądało ich małżeństwo, mamy tylko szczątkowe informacje
rozmawiała z ludźmi, którzy przeszukiwali wrak Titanica, i którzy byli zainteresowani historią związaną z jego zatonięciem.
@CocoJamboolin: miłość? XD
To było zakochanie a nie miłość. Nie wiesz co znaczy miłość
@skitarii: ah, dobrze że jest jedna definicja, jeden rodzaj i jeden schemat miłości. wiesz, można też powiedzieć, że w wieloletnich związkach nie ma miłości, tylko przywiązanie, przyzwyczajenie. ale dobrze, może to było zakochanie, nie miłość, ale było