Aktywne Wpisy
Mirki jeżeli ktoś zastanawia się nad wykupieniem AC, to niech nawet nie spogląda w stronę link4.
Płacę AC dobre kilka lat, pierwsza sytuacja ever, pęknięta przednią szyba. Mały wydatek, ale w sumie na coś place, więc zgłaszam. Auto rok 12, szyba z racji że już wymieniana, 19. Wstępnie podzwonilem po serwisach, najniższa stawka za wymianę to 850 zł + koszt uszczelek, kazde kolejne zapytanie wyższe.
No i tu wchodzi (a raczej wjeżdża
Płacę AC dobre kilka lat, pierwsza sytuacja ever, pęknięta przednią szyba. Mały wydatek, ale w sumie na coś place, więc zgłaszam. Auto rok 12, szyba z racji że już wymieniana, 19. Wstępnie podzwonilem po serwisach, najniższa stawka za wymianę to 850 zł + koszt uszczelek, kazde kolejne zapytanie wyższe.
No i tu wchodzi (a raczej wjeżdża
_Blanche_Barton +132
#depresja #jedzzwykopem #gotujzwykopem
W #!$%@? mi się nie chciało, ale dałam z siebie 30% żeby było miło i #chwalesie mini towarzyską posiadówką.
W #!$%@? mi się nie chciało, ale dałam z siebie 30% żeby było miło i #chwalesie mini towarzyską posiadówką.
@skitarii: miłość, nawet długotrwałą można sprowadzić do hormonów, tak jak każde inne uczucie
ładnych aktorów wybierają nie tylko do romansów, bo ludzie ogólnie lubią oglądać ładnych ludzi, nie
@CocoJamboolin: nie może, bo miłość to coś więcej niż hormony.
No fakt,
czyli jednak nie idziemy w naturalizm i wszystkiego nie da się wytłumaczyć biologią? no jednak obawiam się, że się da, a idę tylko twoją logiką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no
wydaje mi się że w tym wątku jest mowa o titanicu z 1997 z leo dicaprio
ty też masz go na myśli czy jakiś zupełnie inny film?
bo w tym ww mamy (z tego co kojarzę) do czynienia co najwyżej z
@Chodtok: miłość ma różne definicje i rodzaje, nie widzę żadnego błędu w nazywaniu silnego uczucia do drugiej osoby związanego z pożądaniem miłością, ba, mamy już nawet taki rodzaj miłości zdefiniowany jako eros. Nie widzę
@Rudyprzegrywv2: Co XDDDDDDD
incel czujący silne pożądanie i głęboką nienawiść do mijanej na ulicy kobiety też spełnia ale nwm czy można to nazwać miłością xd
no relacja rose
@Rudyprzegrywv2: w takiej sytuacji myślę, że byłoby to dla mnie dużą krzywdą. tylko sytuacja przedstawiona w Titanicu nie jest tak klarowna.