Aktywne Wpisy

auto_reply +37
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +298
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

195/X
źródło: comment_1640846785dAM7Nq8o1X65Mnixef7vd9.jpg
Pobierzźródło: comment_16408468251flJyeBC36KMlCezqk0pDR.jpg
Pobierzźródło: comment_16408468621EV2t4G6SP0lttw8Fg1VE9.jpg
Pobierz@zielonestopylucyfera: pełna zgoda, Mirku!
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1640859839Mi37qfa7OQeeZ3UhIOVEJz.jpg
PobierzW przypadku niedźwiedzia brunatnego są wtedy dwie opcje jak nie masz gazu czy innej rzeczy do obrony.
- Udawać martwego i może odpuści - bardziej rekomendowana opcja.
- Albo się z nim n---------ć i może odpuści - kiedyś w jakimś programie przyrodniczym widziałem. Typ co się bronił ledwo przeżył, ale przeżył.
Najgorzej uciekać biegnąc
1. Jeśli s---------y a niedźwiedź nie goni nas to jest to miś pluszowy;
2. Jeśli s---------y na drzewo a niedźwiedź wchodzi za nami, to jest to Niedźwiedź Brunatny;
3. Jeśli s---------y na drzewo a niedźwiedź zaczyna nim trząść tak, że spadamy w
źródło: comment_16408878918MCLfEqe7e1wbeUpLEY2hJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1640895567xakqLPU3wJV5EBHAS8UMHZ.gif
Pobierz