Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +4017
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +201

Siedemnastolatek jest w stanie stworzyć lepszy krytyczny kontent od zaszczanego leniwego menela Łukaszka. Który jak zwykle tworzy materiały na odpier*ol aby wyżebrać ile się da i nara.
Młody chłopak skrytykował reprezentowaną postawę przez czołowych twórców polskiego internetu zwracając tym na siebie uwagę gdzie największe osiągniecie 30 letniego menela to bełkotanie wulgaryzmów pod wpływem alkoholu.
Warty jest Łukaszek tych pieniędzy? Już wolałbym młodemu coś sypnąć bo przynajmniej zrobił to z pasji jednocześnie obalając argument, że trzeba przeżyć trochę życia, by merytorycznie oceniać i krytykować.
W dodatku Łukaszek ma dostęp do danych, które podchodzą pod artykuły KK.... Ale nie, leniwa dupa nie potrafi przepracować tygodnia w normalnej pracy a co dopiero tworzyć ciekawy konent.
#patostreamy
#kononowicz
no i co z tego? ktos normalny nawet tego nie zauwazy, wykopek bedzie o tym jeczal przez tydzien XD