Wpis z mikrobloga

Ja mam jedno zasadnicze pytanie.
Dlaczego cały hejt spada na jakiegoś najemnika z innego kraju, który w dupie miał od początku naszą reprezentacje, traktował to wyłącznie jako prace i w przypadku znalezienia lepszej oferty zmienił otoczenie jak każdy inny pracownik.
Polska to od początku nie był dla niego żaden przyszłościowy wybór. Ot tymczasowy przystanek i zarobienie kasy.

Dlaczego przynajmniej połowa hejtu nie jest wylana na tego rudego imbecyla? Najmądrzejszego w mediach, kreującego się na wielką postać europejskiego futbolu bo pół wieku temu grał w Juventusie, a dziś koledzy z tamtego okresu są mafią europejskiej piłki? Człowiek bez żadnego pomysłu na tę kadrę od lat, który kolejny raz #!$%@?ł cyrk zatrudniając jakiegoś znajomego, jednocześnie przytulając pewnie niezłą cześć do kieszeni.

Plusujesz = plujesz na tego rudego lisa

#pilkanozna #mecz #reprezentacja
30062018 - Ja mam jedno zasadnicze pytanie. 
Dlaczego cały hejt spada na jakiegoś naj...

źródło: comment_1640631301NXTuhWUBgIGc4c4BzfL6v5.jpg

Pobierz
  • 11
@30062018: Rudas powinien dostać po tych aroganckich uszach jeśli okaże się, że nie obwarował kontraktu odpowiednimi karami za jego złamanie. Typ uważa się za nie wiadomo kogo, a Sousa - zdaje się - wyruchał go bez mydła (i miał do tego jak najbardziej prawo). W biznesie - a piła to biznes - liczą się zapisy kontraktowe a nie dogadanki przy kapuczinie. Każdy ma prawo złamać kontrakt i ponieść tego konsekwencje -
@red7000: @30062018: @Nienachalny_Janusz: @tbhilt: @Poemander: @msichal: Panowie. Rudy dostal fotel w UEFA w zamian za zatrudnienie Sousy. To dlatego pismaki nakrecily hate na Brzeczka, potrzebny byl podklad pod zwolnienie. Dzieki temu Stano ma Stan Futbolu w TVP, Boro komentuje w TVP, Smoku w jakiejs radzie marketingu PZPN. Boniek zaplacil za stanowisko w UEFA kasą z PZPN a pismaki tez z tortu coś sobie wykroili. Dlatego nikt
@red7000: Wyniki Brzeczka byly OK przeciez. Gra byla defensywna ale punktów mielismy chyba 1.88 na mecz. 1:0 z Holandią żaden wstyd, z Paolo byloby 2-3 bramki stracone wiecej. Srednia puntkowa Sousy ponizej 1 pkt.
Liczy sie tylko kasa
Zobacz - Sousa wg kontraktu zarobilby wiecej totalnie przegrywajac i bedac zwolnionym na Euro. 1 mln odprawy,
1 mln odprawy dla agenta i swity, i wynagrodzenie Sousy i swity 150 tys razy 6
@Restreppo: Kto w listopadzie 2020 był dostępny na rynku trenerów? Conte, Zidane, kto jeszcze? Kto był w zasięgu PZPN? Kadra w 2020 roku nie miała jakiegokolwiek poziomu rozwoju. Nie udowodnisz w żaden sposób rozwoju kadry ani piłkarzy Brzęczka, ani nie obronisz jego gry, a za Sousy postęp jest obiektywnie i matematycznie możliwy do wykazania.

Wyniki Brzęczka - to popatrzmy. Niestety zostały nam tylko liczby i to, że tamtej reprezentacji nie dało
red7000 - @Restreppo: Kto w listopadzie 2020 był dostępny na rynku trenerów? Conte, Z...

źródło: comment_1640649334YM2zn2UHptFfBtU7EWMRtA.jpg

Pobierz