Wpis z mikrobloga

hejka @EkspertPKO, mam problem z 3d secure u pośrednika worldpay, to wasza wina czy worldpaya? :p

wypełniam dane z karty visa, ale coś nie może się przeładować strona wewnątrz gry genshinimpact na waszą strone bym mógł wpisać kod z smsa (którego z resztą nie dostaje).

#pkobp #worldpay
  • 4
@guest: Prawdopodobnie strona wysyła błędne zapytanie o płatność albo go nie ma wcale. Ale to musisz na infolinie żeby sprawdzili co jest napisane w 3ds. Znając życie stronka ma coś zesrane i wysyła prośbę o pobieranie 0,00zł z karty XD Typowe
@guest: w tej sytuacji proponujemy zmienić ustawienia 3D Secure na autoryzację SMS. Możesz to zrobić w serwisie iPKO: Moje produkty -> Karty -> kafel z wybraną kartą -> Szczegóły i zarządzenie kartą -> 3D Secure -> zmień ustawienia. Powinno pomóc :)
@guest: prosimy o zgłoszenie tej sytuacji na naszej infolinii lub kontakt z nami w serwisie iPKO -> Moje sprawy -> Wiadomości -> Nowe pytanie/zgłoszenie. Sprawdzimy, jakie komunikaty dotarły do nas z tej strony internetowej. Nasi konsultanci są dostępni całą dobę pod numerami telefonu: 800 302 302 lub 81 535 60 60.