Aktywne Wpisy
UnderThePressure +84
Prosta ankieta.
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
Ile masz lat?
- <20 4.1% (312)
- <30 33.3% (2517)
- <40 45.3% (3418)
- <50 9.5% (714)
- <60 3.8% (284)
- >60 4.0% (304)
mickpl +205
Każdy boomer dostał za PRL mieszkanie za darmo. To co janusze wspominają, o zgrozo, to że "trzeba było długo czekać". Wtedy to "czekanie" to była ogromna afera i problem, więc do dzisiaj im się wyrywa, że była przez to prawdziwa tragedia, dramat i apokalipsa.
A jak się doczekali mieszkania ZA DARMO XD to np. dramat bo ściany lekko krzywe.
Potem te mieszkania wykupili w latach 90-00 za praktycznie darmoszkę i albo do
A jak się doczekali mieszkania ZA DARMO XD to np. dramat bo ściany lekko krzywe.
Potem te mieszkania wykupili w latach 90-00 za praktycznie darmoszkę i albo do
Odpaliłem sugerowane let Hell Loose dla ps5 i tragedia nie gra nowej generacji. Returnal pewnie będzie ładny ale jakoś nie mam przekonania do tej gry.
Mimo że od lat byłem wierny playstation tak tym razem zdecydowanie jak dla mnie wygrywa XboX - design, wykonanie i sporo spoko gier za pół darmo.
Jeszcze się okazało że synchronizacja z dyskiem ps+ jest jakaś upośledzona i upload zapisów gier z ps4 mam z połowy listopada … pewnie gdzieś jest to opisane ale zakładałem że synchronizacja jest robiona cały czas…
Ktoś powie czemu nie przeniosłem sam danych… bo po to jest synchronizacja….
#xboxseriesx
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To graj na Xboxie, gdzie masz problem? Co to za użalanie się daremne.
Tak, podczas konfiguracji konsoli system sugeruje kilka gier które warto pobrać na ps5 w tle w czasie ustawiania i jedną z nich był
acha, dlatego xboxa kupuje się m.in. dlatego ze ma dobra wsteczna kompatybilność ze starymi gierkami, a playstation to h*j