Aktywne Wpisy

darknightttt +40
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +189

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@placebo_: Typowy neuropek i jego prymitywne myślenie traktujące patriarchat jak magiczne słowo, pod które można podciągnąć wszystko co złe na tym świecie.
Na jakiej podstawie sądzisz, że gdyby inaczej zorganizować społeczeństwo, to nagle mniej mężczyzn ginęłoby w wypadkach? Feministki raczej nie byłyby zainteresowane objęciem ich stanowisk bo kwestie patriarchatu podnoszą jedynie wtedy gdy rozmowa jest o zawodach nieszczególne ryzykownych takich jak zasiadanie w radach nadzorczych.
Mężczyźni popełniają samobójstwa bo wstydzą się iść na terapię, wstydzą się prosić o pomoc, bo przecież facet musi mieć jaja
Mężczyźni chwytają się ekstremalnie niebezpiecznych prac bo przecież mężczyzna nie może się bać
jakby cały ten mem tylko udowadnia istnienie 'toksycznej męskości' i tego że mężczyźni sami sobie ten
@maciejze: nikt nic nie MUSI xD ich decyzja, robią to za hajs