Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

https://www.bbc.com/news/health-59769969
Ja jeszcze nie zdążyłem wziąć trzeciej dawki, a tutaj już zaczyna się przygotowanie społeczeństwa do czwartej ( ͡° ͜ʖ ͡°) A wszystko po to, żeby Boris i spółka mogli zrobić sobie kolejną imprezę. Koncerny farmaceutyczne to lubią.
Mieszkam w Anglii ponad trzy lata i mam wrażenie, że straszenie ludzi w mediach to codzienność (najpierw Brexit i potencjalne braki w dostawach żywności i leków a później pandemia w różnych odmianach), a sami Anglicy inteligencją nie błyszczą (jesienny "kryzys paliwowy"). Powiedziałbym raczej, że ich perspektywa ogranicza się do najbliższego pubu.
#uk #covid19
w uk jeszcze z rok minie zanim zaczna strzelac do niezaszczepionych, w polszy to w ciagu paru miesiecy sie zacznie, w polszy zupelnie inaczej sa respektowane prawa czlowieka, tam pani z telewizorka ustala prawo.
w uk jeszcze dlugo beda mogli tylko straszyc bo nikt nie podniesie ot tak reki na prawa czlowieka