@Wolfman91: generalnie zauważyłem, że na suvy przesiadła się ta grupa kierowców, którzy nie lubią jeździć i średnio ogarniają (ci co dawniej wybierali głównie małe autka segmentu B), tyle że teraz czują się pewniej bo mają masywne, 'prestiżowe' auto
generalnie zauważyłem, że na suvy przesiadła się ta grupa kierowców, którzy nie lubią jeździć i średnio ogarniają
@goferek: Coś w tym jest, choć najmocniej to widać właśnie na przykładzie kobiet. Laska dostaje auto od dzianego męża, którym jeździ od święta wykazując się brakiem znajomości przepisów i stwarzając zagrożenie dla innych uczestników ruchu drogowego.
Ostatnio mało brakowało i typowa baba z SUVa by mnie solidnie skasowała. Gdyby nie to, że mam wpojone
@Lordon: czy wyjedzie? Możliwe że tak, a może nie, ciężko moim zdaniem to ocenić, dziwny kat jest. Ale nawet samo to że będzie musiał wyjeżdżać pół minuty dłużej bo pomału a nie na pełnej #!$%@? to może dla kogoś oznaczać żyć albo nie żyć. Jakim trzeba być człowiekiem żeby zastawić karetkę, ja sobie nie wyobrażam zastosować innego kierowcy żeby nie mógł wyjechać, a co dopiero kartkę pogotowia
@PanKracy582: widać komu tu się odkleja żeby popierać chamstwo podczas gdy ktoś uprzejmie poprosił żeby przestawił samochód zaparkowany w niedozwolonym miejscu ( ͡°͜ʖ͡°)
@yupitr: idź może poproś mamę aby nauczyła cię czytać ze zrozumieniem ewentualnie zrób coś przydatnego fizycznie, skoro umysłowo u ciebie tak słabiutko
#stopcham #ratownictwo
@EnderWiggin: Nie ma czasu na holowanko, trzeba przepchnąć karetką.
@goferek: Coś w tym jest, choć najmocniej to widać właśnie na przykładzie kobiet. Laska dostaje auto od dzianego męża, którym jeździ od święta wykazując się brakiem znajomości przepisów i stwarzając zagrożenie dla innych uczestników ruchu drogowego.
Ostatnio mało brakowało i typowa baba z SUVa by mnie solidnie skasowała. Gdyby nie to, że mam wpojone
Komentarz usunięty przez moderatora
@yupitr:
szkoda, że nie jesteś sądem i nie jesteś od wymierzania kary
echhh biedaku umysłowy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@yupitr:
o, widać następnego typowego wyk*pka, któremu się odkleja i pajacuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
@yupitr:
pokaż mi gdzie napisałem, że popieram chamstwo z parkowaniem?
ogarnij się, łbie
Żeby się #!$%@?ła na lodzie i nie doczekała karetki
@yupitr:
idź może poproś mamę aby nauczyła cię czytać ze zrozumieniem
ewentualnie zrób coś przydatnego fizycznie, skoro umysłowo u ciebie tak słabiutko