Aktywne Wpisy
WielkiNos +241
O i to jest prawdziwe piekło kobiet! Niemożność wstawienia gołych cycków na fb i insta oraz chodzenia z gołymi klatami jak faceci. Trzeba walczyć żeby było można.
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
Morentis +253
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego wspominanie o jednym z bardziej bestialskich ludobójstw w naszej historii, nazywane jest narracją PROROSYJSKĄ? Od kiedy upominanie się o własną historie i pamięć ofiar jest wyrazem miłości do rosji? Czy wam się sufit na łeb #!$%@?ł?
Rozumiem, że w naszym interesie jest aby Ukraina wygrała wojnę, ale na litość boską - nikt nigdy nie zapomni o Wołyniu. Tym bardziej powinno zależeć nam na zamknięciu tematu i wywieraniu presji
Rozumiem, że w naszym interesie jest aby Ukraina wygrała wojnę, ale na litość boską - nikt nigdy nie zapomni o Wołyniu. Tym bardziej powinno zależeć nam na zamknięciu tematu i wywieraniu presji
#stopcham #ratownictwo
W takich przypadkach załoga powinna mieć pełne prawo eybic szybę, wrzucić luz i przepchać to w #!$%@?
A właściciel samochodu powinien jeszcze dostać tak z 15 tysięcy grzywny
Komentarz usunięty przez autora
@doznanie wtedy będzie stać jeszcze dłużej masz ty rozum?
Komentarz usunięty przez moderatora
ja tylko wypowiedziałem się na temat niszczenia komuś mienia, ale widać tu jest ogólne przyzwolenie na to, ba! nawet niektórzy wprost to popierają
a to, że ja baby nie broniłem (ani mi przez myśl to nie przeszło) to już nieważne, tu niewielu umie czytać ze zrozumieniem a uwielbiają wkładać w usta komuś słowa których nie wypowiedział xD
Komentarz usunięty przez autora
nie jestem pewien czy trollujesz czy jesteś zwykłym dzbanem
sądzę, że to drugie ale nie robi mi to różnicy tak po prawdzie ;)
miłego wieczoru mordeczko, zdrowych i wesołych (。◕‿‿◕。)
Nie jest to żadna porada, interpreteacja prawna ani nie namawiam