Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@goferek: nie wiem czy tak zawsze było czy coś się ostatnio zmieniło, ale widuje na potęgę baby w starczych audicach 8p i jakiś betach, również starych
@LosB:
ja tylko wypowiedziałem się na temat niszczenia komuś mienia, ale widać tu jest ogólne przyzwolenie na to, ba! nawet niektórzy wprost to popierają

a to, że ja baby nie broniłem (ani mi przez myśl to nie przeszło) to już nieważne, tu niewielu umie czytać ze zrozumieniem a uwielbiają wkładać w usta komuś słowa których nie wypowiedział xD
@marcel_pijak: dzisiaj jechałem za jakąś młoda cipcią i spadł jej z dachu spory kawał lodu prosto na moją szybę więc na światłach zatraciłem, uchyliłem szybę i grzecznie mówię że mogła by zjechać i usunąć lód z dachu bo przed chwilą spadł mi na szybę. Reakcja: ani przepraszam, ani okej tylko kiwnęła głową i odjechała xd dlaczego doprowadziliśmy do tego że kobiety mogą prowadzić auto ()
@PanKracy582: Ale też się zesrałeś, jakby to 'mienie osobiste' było nienaruszalne xD Gdyby to było uszkodzenie prawidłowo zaparkowanego auta to spoko, zgadzam się, ale jeśli ktoś parkuje w takim miejscu (do tego swiadomie XDD) no to lekkie zarysowanie tego auta w celu szybszego wyjechania karetki brzmi bardzo sensownie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet w kodeksie karnym jest taki zapisek o niszczeniu mienia w stanie wyższej konieczności (
@PanKracy582: normalnie bym się trochę pokłócił i skomentował obecnosc na niektórych tagach, ale są swieta ( ͡° ͜ʖ ͡°) życzę Ci zeby nigdy karetka się nie spóźniła bo ktoś ją zastawił, a dom się nie spalił przez auta zaparkowane na drogach pożarowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) wesołych ()
@kijo23: co więcej jeśli #!$%@? się autem w nieprawidłowo zaparkowany pojazd, tylko musi to byc strefa ruchu, to bedzie to wina wlasiciela tego nieprawidlowo zaparkowanego pojazdu i to on poniesie konswekwencje jesli to zglosisz bo nie powinno go tam w ogole być, a Ty powiesz ze sie nie wyrobiles przez niego np parkujac ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie jest to żadna porada, interpreteacja prawna ani nie namawiam