Wpis z mikrobloga

Kolejny piękny dzień. Wchodzę na tag #nieruchomosci i sprawdzam. Wojteksrz? Obecny i hiperaktywny! Pastibox? Obecny! Mickpl? Czeka w pogotowiu! Konta do lajkowania wpisów typu Sylwia2137? Obecne! I od razu się odprężam xD Dopóki chłopaki codziennie kręcą spin spadkowy z absolutnie wszystkiego co się da (stópki Czechów, niedoszły podatek od pustostanów, dziauka pana Mateusza), to mam pewność, że ceny nieruchomości są bezpieczne. Jeżeli pewnego dnia znikną z tego tagu - to wtedy się dopiero zaniepokoję. Bo to będzie znaczyło, że nie ma już potrzeby naganiać na spadki, tylko można się obkupować. ;) Ale jakoś dziwnie spokojny jestem, że to pisanie jeszcze długo potrwa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 2
@teeveez: W niektórych przypadkach nawet to nie działa. Wojteksrz alias kiedysmialemtubordo pierwsze co robi po założeniu kolejnej zielonki, to dodaje mnie do obserwowanych xD Jak go ignoruję, to i tak pisze wątki, w których mnie oznacza i woła aż zareaguję. Trzymam kciuki, żeby w końcu coś kupił, bo inaczej i mnie i wszystkich zamęczy.