Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Dobry dzien byl, LegiaTalk z Vuko i pare ploteczek sie pojawilo. Uporzadkujmy:
1. Vuko zostaje do konca sezonu
2. Jak go wczesniej wywala to beda musieli mu spora odprawe wyplacic
3. Vuko bardzo ceni Papszuna, sporo z nim rozmawial i go podpatrywal w czasie przerwy
4. Potrzebujemy bramkarza, bo Boruc nie da rady fizycznie
5. Przyjdzie Bialkowski
6. Miszta zostanie, Tobiasz na wypozyczenie
7. Zukowski chyba jednak nie przyjdzie zima
8. Za to Szysz juz na ostatniej prostej
9. Jak Wszolek dogada sie z Unionem w sprawie zakonczenia kontraktu to zima tez przyjdzie do Legii
10. Nie ma opcji, aby Vuko zostal na przyszly sezon, Papszun juz dogadany
11. Takie osobiste odczucie: w sumie szkoda, ze Vuko wtedy zwolnili, patrzac na to ile Michniewicz dostal szans w tym sezonie, wtedy nie dali mu szansy na wyjscie z kryzysu(kryzysiku) tylko od razu postawili na kogos innego, co w sumie nic nie dalo w kontekscie europucharow
@miki4ever Fabiański to za wysokiego progi, on ma jeden z lepszych sezonow obecnie, indywidualne i drużynowo