Wpis z mikrobloga

Pare dni temu wraz z moją dziewczyną uprawialiśmy s--s. Ona nie jest na pigułkach więc używamy prezerwatyw. Gdy skończyłem, usunąłem prezerwatywę i poszedlem do łazienki.

Dziewczyna krzyknęła do mnie "siusiu czy kupa?". Wydawało mi się to dziwne w c--j, więc żartobliwie powiedziałem "kupa", ale tak na prawdę po prostu sikałem. Gdy wróciłem do sypialni, zastałem ją wlewającą zawartość mojego zużytego kondoma do swojej pochwy.

Jestem zdenerwowany w cholere tą sytuacją i mam pare poważnych pytań:

- czy to w ogóle legalne?
- co się stanie jeśli zajdzie w ciąże?
- czy jestem prawnym właścicielem mojej spermy?

nie godziłem się na takie coś..

jakie są szanse, że zajdzie w ciążę?

Próbowałem nakłonić ją, żeby przestała, odciągając od niej prezerwatywę, ale ona zaczęła krzyczeć i krzyczeć "g---t". Musiałem zostawić ją w spokoju, zanim ktoś w moim mieszkaniu usłyszy i zadzwoni na policję.

#stulejka #przegryw #blackpill #rozowepaski #niebieskiepaski #koronawirus #prawo #prawdziwejulki
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majanga prawdopodobnie bait, jednak takie sytuacje mają miejsce, c---a z tym zrobisz bo ona się nie przyzna i nie będziesz miał dowodów na swoje ojcostwo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@majanga: kto ci takich głupot na opowiadał, że kobieta potrzebuje spermy żeby zajść w ciążę? Przecież to nie prawda, a zrobiła tak bo pewnie była głodna, kobiety jedzą pochwą, nie wiedziałeś o tym?
  • Odpowiedz
@majanga: juz abstrahując od tego czy bait czy nie, ale jakim zwierzakiem trzeba byc żeby zostawić zużytego kondoma w pokoju/sypiani zamiast od razu wziąć i wyrzucić XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@majanga: btw w NBA wszyscy zawodnicy mają szkolenia aby nie wyrzucać prezerwatyw do kosza z partnerką na jeden noc tylko spłukiwać w kiblu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz