Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
#discoelysium #nintendoswitch #gry
no i nie wiem co tu maja klatki do gadania bo to nie jest gra akcji za bardzo, loadingi dlugie wiadomo są złe ale to moze poprawili chociaz troche?
Klatki tak jak mówisz w sumie nie robią wielkiej różnicy (narazie) bo tyle co się chodzi i bada przedmioty daje radę, niby widać że chrupie ale no to gra p&c więc no nie odczuwam tego jakoś negatywnie. Większym problemem mogą być te
koch media jeszcze nie oglosilo PL na switcha, wiec to z ustawianiem jezyka poprawia pewnie jeszcze poprawia
@Shagot
Mały update po 1 dniu, naprawdę nie wiem skąd się biorą tak złe opinie o tym porcie na switcha.
Gra mi się dalej super, gra jest niesamowita i bardzo mi pasuje do właśnie switchowego grania gdzie sobie mogę na łóżku leżąc, spokojnie spacerować i z bliska oglądać rzeczy.
Pod względem interfejsu jest naprawdę dobrze, dodatkowo na switchu w przeciwieństwie do dużych konsol można sobie klikać po ekranie jak w na