Wpis z mikrobloga

@ecthel: Nie wiem, nie liczylbym na to w tym przypadku. To małe studio i niszowa gra, wiec wersja na Switcha nie jest dla nich raczej istotna. Zreszta dla kogo jest? EA dalej wypuszcza na Nintendo Fife 15 pod nowymi numerkami
@Medonix: rowniez czekam na wiecej wrazen jak pograsz :)

no i nie wiem co tu maja klatki do gadania bo to nie jest gra akcji za bardzo, loadingi dlugie wiadomo są złe ale to moze poprawili chociaz troche?
@Shagot @ecthel narazie pograłem godzinkę (2 pierwsze bardzo małe lokacje) także bardzo mały skrawek opinii bo równie dobrze potem może być dużo gorzej bo nawet nie wyszedłem na otwarty świat.

Klatki tak jak mówisz w sumie nie robią wielkiej różnicy (narazie) bo tyle co się chodzi i bada przedmioty daje radę, niby widać że chrupie ale no to gra p&c więc no nie odczuwam tego jakoś negatywnie. Większym problemem mogą być te
@Medonix: dzięki, a powiedz jeszcze czy wielkość czcionki można jakoś ustawić, czy wszystko jest wyraźne i nie ma żadnego dyskomfortu? pytam bo jednak jak sam piszesz, gra polega na czytaniu:)
@ecthel właśnie żadnego, idealnie wszystko widzę, czy to na ekranie czy w docku, a jestem na tym tle wyczulony bo mam problemy ze wzrokiem. Także tu niema się do czego przyczepić, chyba wielkość da się też ustawić w menu.
@ecthel
@Shagot

Mały update po 1 dniu, naprawdę nie wiem skąd się biorą tak złe opinie o tym porcie na switcha.

Gra mi się dalej super, gra jest niesamowita i bardzo mi pasuje do właśnie switchowego grania gdzie sobie mogę na łóżku leżąc, spokojnie spacerować i z bliska oglądać rzeczy.

Pod względem interfejsu jest naprawdę dobrze, dodatkowo na switchu w przeciwieństwie do dużych konsol można sobie klikać po ekranie jak w na